У найбільшому клубі столиці «Carribean Club» проходили зйомки шостого випуску «Дуету із зіркою». Все відбулось без глядачів у форматі «артисти — камера», з дотриманням всіх карантинних обмежень.

– Глядачів у залі не було, але ми впевнені, що потужна енергетика і казкові виступи порадують кожного, хто побачить це на екранах своїх телевізорів. Цього року участь у зірковому проєкті взяла 12-річна вінничанка Вікторія Борбуневич.

Розповідає мама спі­вачки Тетяна Борбуневич:

– Організатори всеукраїнського благодійного мистецького проєкту «Дует із зіркою» всіма силами намагаються привернути увагу українського суспільства до проблем дітей з особливими потребами. Проєкт являє собою щорічні весняні та осінні телевізійні концертні програми, в яких учасники, вже відібрані в ході попередніх прослуховувань, співають дуетом із зірками української естради та джазу. Співаки різних жанрів об’єдналися в творчі колаборації для допомоги дітям з особливостями розвитку.

Моя донечка Вікторія вперше бере участь у такому масштабному проєкті. Їй випала честь співати з дуже талановитою людиною — Олексієм Сагаловським. Він автор-виконавець, шоумен, актор, ведучий, телеексперт ток-шоу «Говорить Україна», медіа-експерт, голова журі міжнародних і українських вокальних конкурсів, вокальний тренер учасників телешоу «Голос країни», «Голос. Діти» і «Х-фактор», співавтор народного артиста України Юрія Рибчинського.

Віка отримала великий до­свід, співаючи разом в дуеті з такою зіркою! Вона щаслива, що отримала таку можливість. І з нетерпінням чекає появи себе вже на телевізійних екранах. У майбутньому мріє стати відомою українською співачкою. Також вона мала змогу познайомитися з багатьма іншими зірками, які співали в цей день дуетом з юними виконавцями: Наталя Фаліон, Оксана Пекун, Navka — Марія Тимофійчук, Павло Зі­бров, Анатолій Гнатюк, Євген Літвінковіч, Ксанті, Лія, Євгенія Скарлет та Святослав Лукініч.

Уже в травні цього року заплановано концерт проєкту в великому залі столичного Жовтневого палацу культури. Це буде масштабний концерт за участю зірок на підтримку дітям сонця і дощу, куди Вікторія також запрошена. Її успіх у юному віці — це результат старань. Вона талановита та працелюбна дівчинка, тому ми віримо у її велике майбутнє. З нетерпінням чекаємо її виступу на столичній сцені. Своїми успіхами донечка завдячує викладачці вокалу Ірині Пономарьовій зі студії «До-ре-мі» при Вінницькій ЗОШ №35.

 Софія Копач