На травневі свята тут можна зустріти половину Вінниці! Бо саме Лісопарк як велика і зручна зелена зона притягує до себе тисячі вінничан із дітьми, великими компаніями чи для занять спортом…

Але нині тут тихо, дуже чисто і просто співають птахи та рясно дарують квіти лісові першоцвіти…

“33-й канал” провів власну ревізію цієї зони відпочинку за тиждень до травневих свят, коли на Лісопарку збереться аншлаг із шашличників.

І варто зазначити, що команда добрих чарівників явно прибрала цю територію. Бо ще три тижні тому Лісопарк дещо лякав кількістю пустих пляшок, обгорток від цукерок та пластикової тари. Нині лише в кількох смітниках перебір відходів «некультурного» відпочинку на природі…

Все решта майже ідеальне – квіти, птахи, пусті доріжки та лавочки, які буквально заманюють в останній робочий день тижня.

Як зміниться наш Лісопарк на травневі свята і скільки «свиней» насправді живуть у найкомфортнішому місті України, “33-й канал” покаже на своєму сайті 33kanal.com вже за тиждень. А поки що квітень нарешті вступив у свої права і після вчорашнього дощу все ожило, уквітчалось та зазеленіло першим листям.

Роман Ковальський
Фото Олексія Бойко