8-річна жмеринчанка Таміла Нурманова ніколи б не могла подумати, що на її День народження батьки Людмила та Рустам організують їй ексклюзивний подарунок – першу виставку власних картин у міському музеї. Роботи наповнені світлом любові до життя, оточуючого світу, тварин, природи, улюблених квітів та рідних пейзажів. Для маленької та дуже талановитої художниці вийшло дійсно незабутнє свято!

Із квітами, подарунками та найкращими побажаннями на першу офіційну виставку картин до іменинниці завітали рідні, друзі та її педагог з образотворчого мистецтва Людмила Мельник, яка подарувала дівчинці картину із її зображенням. Таміла навчається у 2-В класі школи №4, дівчинка дуже обдарована, відмінниця, завжди активна та відповідальна у навчанні та позашкільній роботі. З дитинства займається танцями, гімнастикою на пілоні, а останній рік опановує ще й художнє мистецтво. Батькам приємно бачити, як зростає донечка і зростає її майстерність. Вони підтримують її у всіх починаннях,

Сама ж Таміла зізнається – такого подарунку навіть не очікувала.

– Перша моя робота – це рибки, остання-писанки. Я обожнюю малювати, за перемоги у конкурсах маю багато дипломів та кубків. Я навіть не здогадувалась, що родина мені такий сюрприз готує. У школі сказали, що йдемо просто у музей дивитись на роботи інших людей. а тут мої картини. Торт, квіти та усмішки найближчих – я така щаслива! – каже дівчинка.

Віталіна Володимирова