Травмовану тварину підібрали небайдужі і доправили до ветеринарної клініки.

Ось, що про цю подію написала Інна Гончарук, яка разом із сестрою і врятували кота.

– Біля автошколи за вулицею Олекси Новаківського, 14 (навпроти провулок Барвистий, Окружний масив) збили котика. Ми з сестрою та її чоловіком його знайшли на узбіччі і за 10 хвилин відвезли до ветеринарного центру «Vet House» (пр. Юності, 44). Це врятувало тварині життя. Дякуємо лікарям, які не зважаючі на святкові дні і решту записаних на прийом тварин, без черги нас прийняли. Котику проводять терапію, у нього черепно-мозкова травма, зламана щелепа. Зараз лікарі боряться, щоб врятувати котику око. Він знаходиться у клініці під цілодобовим наглядом і решту 3 доби будуть вирішальними у його житті. Ми заплатили за надані послуги.

На вигляд кіт доглянутий. Його рятівники припускають, що він домашній. Можливо, його розшукують господарі.

Котику уже вправили око, наклали спеціальні шини. Зараз тварина у спеціальному боксі. Не бачить і чує. Постійно на сильних знеболювальних.

– Стан його досі стабільно важкий, був на кисневій підтримці. Сьогодні дала згоду і оплатила ще одну операцію, лікарі сказали, що не можна гаяти час. Котику склали роздроблену щелепу, бо був відкритий перелом та усунули проблеми з травмованими зубами. Порадившись, лікарі прийняли рішення, щоб через стравохід напряму до кишечника вставити трубочку аби тварина могла отримувати їжу і відновлюватись. Зараз найголовніше, щоб не було набряку мозку. Лікарі роблять усе можливе, – повідомила Інна.

Бажаючі допомогти у лікуванні котика, можуть перерахувати посильну допомогу сюди: ПриватБанк : 5168757400713576 Монобанк : 5375414107268483

Людмила Поліщук