– Це “Наполеон” із Вінницького сала – авторська розробка Інни Кривешко і команди гастрогідів із Вінниці.

Будемо його патентувати, бо нічого подібного Київ та Україна ще не пробували., – розповіла про смачну презентацію унікального подільського “салоторту” Олена Павлова. – Всі 250 порцій “Наполеона” буквально розмели. Як і 250 канапок із вінницькою помазанкою “Бабусині коралі”… Секрет нашого рецепту простий – 15 кілограмів найкращого сала із Вінниччини та чорний литовський хліб! Спеції та інгредієнти – це секретна суміш авторів “Наполеону”.

Думаємо, що у вересні саме цей “Наполеон” стане родзинкою Фестивалю Вінницького сала на День міста! Смачного!

Дякую, моя незмінна, прекрасна, невгамовна Inna Kriveshko, завжди за кожен кіпіш, окрім голодування))), смачні пригоди це про нас, а ще про таку ж шалену компанію Кейтеринг “Счастье Есть”, якою керує безвідмовно активна і привітно гостинна Svetlana Bavula, команда Департамент маркетингу міста та туризму, всі , хто дотичний до розвитку і промоції Вінниці, дякую, що у нас так класно виходить це робити!

Все буде туризм!

– Вінницький стенд сьогодні був у центрі уваги всієї туристичної громади України. Адже окрім буклетів, промопродукції та новинок сезону – 2-поверхових бусів і програми в садибі Пирогова ми пригощали всіх гостей Наполеоном із Вінницького сала! – прокоментував презентацію міста Вінниці на туристичному форумі Олександр Вешелені. – Звісно, всі запитують коли нарешті відбудеться Фестиваль Вінницького сала? Ми анонсуємо цей захід, але про деталі та дати скажемо вже скоро…

Роман Ковальський

Туристичну галузь Вінниці, найкращі тури, готелі та цікавинки міста на цій туристичній виставці представив Олександр Вешелені – директор департаменту маркетингу та туризму ВМР.