30 травня український гурт Go_A відіграв свій перший сольний концерт після повернення до України із «Євробачення».

На їхній виступ в Києві,
де квитки на нових зірок коштували всього по 600 гривень, потрапила ціла команда вінничан. А солістка гурту Go_A Катерина Павленко вітала наших земляків гучним «Привіт, хлібороби!» та поо­біцяла «засіяти» своїми хітами Вінницю вже цього літа…

– На цей концерт в Інтернеті було всього 500 квитків на всю Україну, і ми вирішили їх негайно брати! І що таке 600 гривень за квиток на гурт із такою популярністю нині в Європі та світі? Тому квитки Go_A розлетілись, як гарячі пиріжки, і в неділю, 30-го, концерт не зміг вмістити всіх бажаючих доторкнутись до співу Каті та її хлопців! — розпо­віла фанатка гурту GO_A із Вінниці — Олександра.

Одну композицію із GO_A заграв бандурист, який свого часу пішов із гурту… А коли глядачі почули перші акорди хітових рейвів «Shum» та «Соловей», то всі 500 щасливчиків танцювали, стрибали і фільмували на телефони цей виступ…

Після концерту нам вдалось зробити селфі із Катериною, яка назвала команду вінничан — хліборобами… Вона проста, доступна і зовсім не «зазірчилась».

Нагадаємо, що солістка GO_A Катерина Павленко відповіла російським фанам гурту на їхні численні прохання приїхати виступати до РФ:

– Ні, я до вас не поїду. Приїжджайте ви до нас. Подивитеся, як тут у нас… Тільки не на танках, — сказала Павленко.

Також солістка українського гурту Go_А Катерина Павленко прокоментувала чутки про стосунки з лідером переможців «Євробачення-2021» Mаneskin Давидом Даміано.

Відеокоментар викона-
виці опублікований у Тiktok користувача sacrilegum. Вона відповіла на запитання шанувальників з приводу ймовірного роману з солістом колективу Maneskin у прямому ефірі в Instagram.

Вокалістка зазначила, що ніяких романтичних стосунків між ними немає.

«Мені здається, що ми більше схожі на брата і сестру. А взагалі він дуже класний і харизматичний хлопець», — сказала вона.

Сергій Годун