Персональна виставка експонується в обласному художньому музеї, і ціка­вість до неї не згасає.

Бо тільки тут можна побачити шедеври, котрі здатна створити людина під мікроскопом: караван верблюдів у вушку голки, блоха з підківками, найменшу у світі скульптуру Мерилін Монро, розміщену на торці волосини; мікрокамею «Лик Ісуса Христа» на рисовому зерні; Шварценеггера, який грає біцепсами, на маковому зернятку; сло­нів-еквілібристів, котрі балансують на людській волосині. Загалом у колекції автора понад 500 мікромініатюр. До Вінниці приїхали 30. «Неможливе зробити можливим» — такий девіз майстра, котрий, крім усього, ще й конструктор та винахідник, письменник і поет.

Презентувала незвичайну виставку дружина майстра Олена Казарян, котра розповіла, що її чоловік працює з мікроскопами та маскою на обличчі зі спеціальними мікроінструментами. Працює між ударами серця, бо навіть мінімальна вібрація може все зіпсувати. Пензликом художнику служила одна сота частина волосся.

На виготовлення одного мікрошедевра художник витрачає місяці! Роботи настільки мініатюрні, що розгледіти їх можна лише за допомогою оптичного приладу, який збіль­шує зоображення у 50 або 300 разів.

Утім, вінничани добре пам’я­тають свого неперевершеного майстра — жмеринчанина Михайла Маслюка. Його ім’я уже давно знаходиться у Книзі рекордів Гіннеса. Михайло створював дивовижні скульптури на кінчику голки чи у її вушку, такі, як, наприклад, паровоз, що у 20 мільйонів разів менший за макову зернину. Внук Маслюка Сергій Тетерін перейняв дідову справу та також займається створенням мікро­скульп­тур.

Ілона ВАЛЬТЕР