Суперхіт «Красный бархат», «Облака» та багато нових пісень чекають вінничан на вибуховому концерті Міши Крупіна і групи «Корупція», що 20 червня о 20:00 пройде у PIROGOV SKY – просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова.

– На цьому концерті буде дуже багато сюрпризів і дивовижна атмосфера, яку ви не забудете! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Концерт групи «Корупція» – саме той особливий випадок, коли бути пособником «корупціонера» зовсім не соромно, а дуже приємно!

Всю країну група «Корупція» скорила, коли два роки тому випустила пісню і кліп «Красный бархат», який і зараз продовжує бити рекорди переглядів на YouTube.

Щоб порадувати шанувальників, які вже давно з нетерпінням чекали живих концертів у своїх містах, група у травні вирушила у великий всеукраїнський тур, що охоплює 25 міст України і, звісно, Вінницю.

Розповідаючи про концерт, організатори обіцяють: такого Вінниця ще не бачила!

На концерті 20 червня глядачів чекає справжній розрив жанрових шаблонів: неошансон, влучно підправлений іронією та одеським колоритом, прозвучить у поєднанні зі стильними блюзовими та джазовими мотивами.

Лідер групи «Корупція» Міша Крупін – справжній артист-харизма! Самобутній виконавець і майстерний жонглер жанрами.

Кожна його пісня – щира історія, приправлена одеським фольклором і джазовими стандартами.

Тому виступ артиста схожий на задушевну розмову з хорошим попутником. Додайте сюди ще прекрасне володіння тілом, голосом і глядацькою увагою.

Збирайте друзів та приходьте за незабутніми враженнями на концерт Міши Крупіна і групи «Корупція» 20 червня о 20:00 у PIROGOV SKY.

Просто неба у музеї-садибі Пирогова атмосфера буде надзвичайною. Крім концерту, на території вас також чекатиме стильна відпочинкова лаунж-зона з фудкортом, майстер-класами і яскравими фотозонами. Цікаво буде всім!

Квитки на концерт (від 200 гривень) можна придбати на сайтах https://bit.ly/3ikfUoQ і https://bit.ly/2TNqR8h, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, «Універмазі», «Магігранді», театрі ім. Садовського, Вінницькій обласній філармонії, рок-магазині «Мобі Дік», «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».