Гострі жарти 18+ і розривний вечір сміливого гумору, коли сміятися на 100% будуть всі!

Зірки найзухвалішого стендап-проєкту країни «Підпільний Стендап» з новою концертною програмою 19 червня виступлять у Вінниці. Концерт пройде у PIROGOV SKY – новій території відпочинку просто неба у музеї-садибі Пирогова. Початок о 20:00.

– Не забудьте розпустити свої ремінці комплексів, розкрити свою свідомість і дозволити собі сміятися у цей вечір над усім! Але врахуйте: колишніми після почутого ви вже не будете! – гарантують зірки «Підпільного стендапу».

«Підпільний стендап» – це не звичайне гумористичне шоу, а найсміливіший стендап-проєкт України. Тут тільки безкомпромісні і актуальні жарти. Це живий, справжній стендап, часом жорсткий, але завжди неймовірно смішний. А ще – це яскраві вечірки, які нікого не залишать байдужим.

– Цей концерт стане справжнім подарунком для цінителів сучасного гумору, прекрасним початком для тих, хто ще раптом не знайомий зі стендапом, і просто шикарний вечір, який продовжить життя сміхом, – обіцяють організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

19 червня у Вінниці запалювати будуть кращі стендап-коміки України:

Свят Загайкевич – творець «Підпільного» і тих самих жартів «які неможливо забути», яскравий актор,ю що працює у жанрі імпровізації.

Настя Дєрская – переможниця Стендап фестивалю в Одесі 2019, учасниця «Жіночий квартал», «Гуднайтклаб», коментаторка «Богиня шопінгу».

Сергій Ліпко – переможець численних фестивалів, двічі переможець шоу «Розсміши Коміка», учасник шоу «ГуднайтКлаб» на «1+1», сценарист проекту «Телебачення Торонто».

Макс Вишинський – учасник шоу «ГуднайтКлаб» на «1+1», сценарист популярних телешоу, запрошений гість естрадних гумористичних проектів країни.

Юрій Коломієць – лауреат фестивалю 2nd International COMEDY week in Kiev.

Гучно заявивши про себе на всю Україну, команда «Підпільного стендапу» сьогодні збирає аншлаги всюди.

Окрім смачного відвертого гумору, їхній додатковий козир – особлива атмосфера на кожному концерті, коли між артистом і глядачем немає жодних стін та меж.

Жарти створюються прямо на очах ошелешеної, але завжди винятково щасливої публіки.

– Давно не бачилися і уже скучили за вами, Вінниця! Нам так багато вам треба розказати — круті жарти, нові думки, історії… фух, – кажуть артисти. – Так що приходьте 19 червня у PIROGOV SKY слухати, сміятися і проводити незабутньо час!

Збирайте друзів і приходьте сміятися та веселитися досхочу 19 червня о 20:00 просто неба у музеї-садибі Пирогова на концерті «Підпільного стендапу».

Нагадаємо: крім концерту, на території PIROGOV SKY глядачів також чекатиме стильна відпочинкова лаунж-зона з фудкортом, майстер-класами і цікавими фотозонами.

Квитки на концерт (від 200 гривень) можна придбати на сайтах https://bit.ly/3ikfUoQ і https://bit.ly/2TNqR8h, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, «Універмазі», «Магігранді», театрі ім. Садовського, Вінницькій обласній філармонії, рок-магазині «Мобі Дік», «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».

Щоб замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці, дзвоніть за телефонами: (098)101 00 63, (093)101 00 63.