Нещодавно відбувся товариський поєдинок, в якому збірна України приймала збірну Північної Ірландії. На початку матчу Гімн України виконала юна співачка з Вінниці Дарина Красновецька.

Мама дівчинки Альона Красновецька розповіла, що до виступу готувалися за три дні до відповідального матчу:

— Саунд-продюсеру донечки Михайлу Клименку зателефонували організатори і попросили порекомендувати талановиту дівчинку для виконання гімну. Він порадив Даринку. У Дніпро, де мала відбуватися гра, збиралися в авральному режимі. Андрій Верниковський допоміг з фонограмою. Образ доньці підготувала дизайнерка Світлана Теренчук. Виступ вдався на славу, хоч Даринка і трохи хвилювалася. Зіркові наставники доньки — Олександр Пономарьов та Дзізьо — відзначили Даринчине виконання гімну.

Нагадаємо, це не вперше Дарина виконує Гімн України на велику публіку. Раніше дівчинка виконувала головну пісню країни на параді у Києві разом із Тіною Кароль.

Наша газета уже писала про цю талановиту вінничанку. Чарівний голос дівчинка успадкувала від бабусі Тетяни Красновецької, яка свого часу брала участь у телевізійних проєктах «Х-фактор» і «Танцюють всі».

З раннього дитинства Дарина займалася грою на форте­піано та вокалом у майстерні «Зоряна мрія». Її наставником та викладачем була Віра Майборода. А удосконалювала свою майстерність Дарина у музичній академії Олександра Пономарьова.

Завдяки своєму талантові та наполегливій праці Дарина Красновецька стала переможницею фестивалю «Чорноморські ігри». У 2018 році представляла Україну на дитячому «Євробаченні». А коли брала участь у телешоу четвертого сезону «Голос діти», за неї вболівала уся Вінниця. Зараз талановита вінничанка записує нові пісні та готує кліпи на них.

Каріна МАЄВСЬКА