Бо за кілька днів на всіх нас чекає класна подія для усіх, хто скучив за активним дозвіллям за час карантину та обожнює велосипед!

А ще Іванівська громада готує яскраву концертну програму, вечір українського короткометражного кіно з допрем’єрним показом фільмів кінофестивалю «Молодість», ретро-заїзд на велосипедах Le Voyage Vintage, грейвельні велоперегони “Курна дорога”, велозаїзд для дітей з гарантованими подарунками, майстер-класи та інші події!

І традиційний хіт свята – вічно смачна Янівська ковбаса!

Зараз ви читаєте запрошення Іванівської територіальної громади провести разом «Янівські вихідні» 19-21 червня!

Що гарантують ці Янівські вихідні? Перш за все – це культурно-мистецький фестиваль, який триватиме три дні в селі Іванів Вінницької області. Цьогоріч фестиваль пройде втретє, але у розширеному форматі з традиційними велоподіями та відзначенням 4-ої річниці заснування Іванівської ТГ. Саме у червні 2017 року було завершено процес добровільного об’єднання громади у першому форматі. Запрошуємо до участі у фестивалі усіх бажаючих! Усіх, хто скучив за активним дозвіллям за час карантину та обожнює велосипед і його історію!

Три дні поспіль у мальовничому та багатому своєю історією селі Іванів (історична назва Янів) відбудуться такі головні події: – Вечір українського короткометражного кіно із ексклюзивним допрем’єрним показом фільмів кінофестивалю «Молодість». – Яскрава концертна програма: джазовий дует з Польщі Каміла Драбек (контрабас) та Якуб Плужек (фортепіано); джазовий квартет Валентина Кисиленка (Київ); чоловіча капела «Майстерня чоловічого гуртового співу» (Київ); гурт «Decorum». – Гравійна велогонка «Курна Дорога» – велосипедні перегони на витривалість (Gravel Race) з мінімальними правилами та обмеженнями. Маршрут 140 км або 70 км проходить мальовничими місцями Іванівської ТГ переважно польовими, лісними та сільськими дорогами з різноманітним покриттям. – Ретрозаїзд «Le Voyage Vintage» – фанова (не спортивна) ретро велосипедна подія, яка відбудеться втретє.

Учасники з велосипедами у вінтажному стилі або ж у стилі золотої епохи велосипедного спорту подолають маршрут понад 30 км. Старі шосери, міські ровери з кошиками, дівчата в капелюшках та спідницях, хлопці в брюках з прищіпкою на велосипедах типу «Україна» – це яскраві приклади для атмосферних образів події. – Велозаїзд «Future» для дітей віком 0-7 років із гарантованими подарунками. Програмою фестивалю також передбачені майстер-класи, фотолокації, екскурсії та розваги. А незмінною традицією усіх подій Іванівської громади залишається – вічно смачна янівська ковбаса! Запрошуємо представників засобів масової інформації на захід та просимо сприяти у просуванні фестивалю через публікації анонсів і афіші.

Дата: 19-21 червня 2021 року

Локація: фестивальне поле поруч костелу у с.Іванів (Вінницька область)

Офіційна сторінка події у Facebook: https://www.facebook.com/events/1366521010392949

Роман Ковальський