Тут  11-річний хлопчик Андрій Мальований  рухався на велосипеді і за першою версією у  невстановленому місці почав переїжджати проїзну частину дороги… На дитину із багатодітної родини наїхали два авто – маршрутка і мінівен… Андрій вже 5-ту добу у важкому стані знаходиться у реанімації без свідомості. Ця аварія сталася на очах його  мами Світлани, яка чекала сина через дорогу.

Ще 12 червня у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області повідомили, що ця дорожньо-транспортна пригода сталась близько 11-ї год на вулиці Барське шосе.

За інформацією слідства, неповнолітній вінничанин, рухаючись на велосипеді, раптово виїхав на проїзну частину дороги та почав її переїжджати, у результаті чого сталось зіткнення з маршрутним таксі. Від удару дитину відкинуло під колеса іншого автомобіля Peugeot, за кермом якого знаходився 37-річний житель села Межвеже Вушко.

Дитина з травмою голови, численними переломами, забоями, в стані травматичного шоку госпіталізована у реанімацію.

– Стан сина  дуже важкий, він отримав  численні переломи та забої і найбільше постраждала голова, — розповіла журналістам мама хлопчика –  Світлана.

В цій родині четверо  дітей –  Андрій найстарший, у нього дві сестрички   7 та 10 років, а також 6-річний братик.  Ця родина  вже витратила на порятунок дитини всі свої  кошти і нині вимушена просити про допомогу небайдужих. Реквізити для допомоги:

Мальована Світлана Валеріївна 4149 6293 1887 5051

Після ДТП водіїв автомобілів освідували –  вони були тверезі.

Роман Ковальський