Акцію для порятунку онкохворих дітей організувала голова благодійного фонду «Діма Шилов» Надія Дмитрієва за підтримки Вінницької міської ради та редакції «33-й канал».

– Рік тому я вирішила займатись допомогою онкохворим дітям. І зараз роблю все можливе для того, щоб допомоги рятувати життя, — розповідає Надія.

– Деякі з моїх підопічних зараз знаходяться у Вінницькій дитячій лікарні. Проте лікування триває довго, і у батьків вже є фінансові труднощі. Декілька місяців тому у мене виникла ідея створити благодійний проєкт для під­тримки онкохворих діток під назвою «Лови момент».

Першим етапом стала зйомка відео разом із онкохворими дітками. Ми катались на квадроциклах та конях. А солістка творчого колективу «Вікторія» Валерія Ткачук співала пісню «Лови момент». Ця пісня вселяє віру у людей. Ось так я і вирішила назвати акцію.

Фіналом проєкту став благодійний концерт, який відбувся просто неба у День захисту дітей. Вхід був вільний. Щоб підтримати діток, зібрались найкращі танцювальні колективи Вінниці та підготували концертну програму зі студією вокалу «Вікторія». Чи не вперше у Він­ниці найсильніші ко­лективи не конкурували, а, навпаки, – об’єднались заради спі­ль­ної мети. Серед них Alpha Dance Stars, Spark Dance Stydio, Dance Studio Sharm-s, Beauti Dance Studio, співочий колектив «Вікторія» та дует «Інтонації». Люди підходили до скриньок і могли пожертвувати суму для онкохворих діток.

Безмежна подяка всім, хто долучився та допоміг створити таке особливе свято.

Софія Копач