Вчора, 21 червня, в День Святого Духа, архієрей звершив Божественну літургію у храмі архістратига Михаїла у селі Кордишівка Козятинського благочиння.

Архієрею співслужили благочинний протоієрей Валерій Кушнір, настоятель храму ієрей Миколай Костюк та духовенство Вінницько-Барської і Вінницько-Тульчинської єпархій. Під час Літургії були піднесені молитви за мир в Україні та припинення згубної пошесті.

Після завершення богослужіння митрополит Симеон звернувся до парафіян і духовенства зі словом повчання. Владика розповів про те, як Церква навчає про третю іпостась Святої Тройці – Святого Духа і про значення церковної молитви і участі вірних у церковних Таїнствах.

Настоятель храму ієрей Миколай Костюк та голова Козятинської ОТГ Тетяна Миколаївна Єрмолаєва подякували Архіпастирю за візит та вручили квіти.

Владика також привітав парафіянина храму відомого місцевого хірурга Володимира Михайловича Шавлюка з Днем медичного працівника, який відзначався напередодні, і вручив лікарю в благословення ікону.

Валентина Лісова