«All You Need Is Love» та всі інші легендарні хіти ліверпульської четвірки вінничани почують на грандіозному концерті «Симфонічний The Beatles», що у цю суботу, 26 червня, о 20.00 пройде у PIROGOV SKY – просто неба у музеї-садибі Пирогова.

Це буде фантастична зустріч поколінь! На концерт варто йти всією сім’єю, включаючи бабусь і дідусів. Адже вічний рок-н-рол ніколи не вийде з моди!

У цей вечір «Yesterday», «Let it be», «Here comes the sun» зазвучать по-новому в умовах безмежної акустики!

Разом зі знаменитим київським оркестром GosOrchestra вінничани теж повірять у «вчорашній день»!

Скоріше купуйте квитки і приходьте у суботу в музей-садибу Миколи Пирогова, аби в унісон заспівати про жовтий підводний човен!

The Beatles знають і люблять в усьому світі. Саме ця четвірка з Ліверпуля перевернула уявлення про рок-н-рол музику, надавши їй абсолютно нового звучання.

Не дивлячись на те, що група давно розпалася, їхні пісні назавжди залишаться в історії. Адже кожна з них – це хіт, який добре знайомий нам з дитинства.

– Лише уявіть: кілька десятків музикантів-професіоналів, декілька видів музичних інструментів під керівництвом диригента зливаються у найбарвистішу палітру звуків. Це приємно-веселковий вибух у вухах! Це мільйони тисяч молекул дофаміну, які роблять вас щасливими! Це застигла у часопросторі мить блаженства, де немає нічого, крім вас та музики The Beatles, – запрошують усіх організатори.

Героями концерту «Симфонічний The Beatles» стане знаменитий оркестр GosOrchestra під керівництвом Олександра Госачинського.

Колектив цього року святкує свій перший ювілей – 5 років. За цей час вони створили унікальні триб’ют-програми The Beatles, Queen, Michael Jackson, Prodigy та інші, з якими незмінно збирають аншлаги по всій Україні. У репертуарі мають понад 200 композицій у авторських аранжуваннях, а головне – щиру глядацьку любов.

Про них фани кажуть: «GosOrchestra – це завжди особлива синергія!»

І це Вінниця відчує сповна!

У суботу на концерті «Симфонічний The Beatles» GosOrchestra здивують усіх своєю філігранною майстерністю, музичною чуйністю і вмінням запалювати публіку з перших же акордів!

Збирайте друзів та приходьте за незабутніми враженнями на концерт «Симфонічний The Beatles» 26 червня у музей-садибу Пирогова.

Вартість квитків – від 200 гривень. Придбати квитки можна на сайтах https://bit.ly/3wVZmrN і https://bit.ly/3gXMASw, а також безпосередньо перед концертом – у суботу при вході у музей працюватиме виїзна каса «Афіша Вінниці».

Зверніть увагу: початок концерту о 20:00, але для відпочинку територія PIROGOV SKY буде відкрита вже о 18:00.

Так що перед концертом у вас буде багато часу для релаксу, спілкування і прогулянок прекрасним музеєм-садибою Пирогова.

– Глядачів на території PIROGOV SKY чекають цікаві фотозони і стильна лаунж-зона, де є крісла-мішки, гамаки, пуфи – все для комфорту, – розповідають організатори проекту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – А в зоні фудкорту всі бажаючі можуть поласувати найсмачнішою кавою, крафтовими напоями, стравами азіатської кухні, бургерами, морозивом, солодощами і багатьма іншими смачними сюрпризами від кращих ресторанів Вінниці. Так що сміливо приходьте з улюбленими половинками, родиною у повному складі й великими компаніями друзів – цікаво буде всім! У PIROGOV SKY дійсно казково!

Софія Копач