Олександра Хедоян створила унікальну колекцію екстравагантних моделей у синьому кольорі. І відразу вибилась в лідери рейтингу найуспішніших дизайнерів України.

– Свою колекцію в синьому кольорі з доповненням чорного «BE BRAVE» я створила і презентувала восени 2020 року. Синій колір був трендом сезону. Всього було 30 образів. Задумане втілила в життя за декілька місяців, — ділиться із «33-м» Олександра Хедоян. — Мені часто пропонують презентувати свої роботи. На Odessa Fashion Day мене запросили організатори. Сподобався високий рівень організації проведення цих днів моди. Співпраця зав`язалась і триватиме надалі.

У цьому році триріччя моєї дизайнерської діяльності. Моє перше творіння — колекція «DESIRE». Презентувала її в рамках Vin Fashion Week. Дуже вдячна організаторам, особливо Юлії Гончарук за віру в мене. Вбрання з моїх перших колекцій залишається в тренді і сьогодні.

Особливість колекції Fashion Mix, яку нещодавно презентувала в Одесі, в тому, що вона включає в себе добірку різних вечірніх образів, які були створені протягом останніх років. Мій бренд базується на поєднанні форми, кольору та тканини. Я показую, що правильно створений образ може залишатися актуальним і служити не один рік.

Всього за 3 роки я брала участь у 7 показах: на Vin Fashion Week, Vin Fashion Day та Odessa Fashion Day і провела 2 окремих власних покази.

До речі, створила 7 колекцій одягу. В одному із виходів дівчата дефілюють у моїх вбраннях на конкурсі «Міс Вінниця».

Софія Копач