Працівники дитячого садка «Сонечко» с.Нова Гребля Калинівського району використовують літні місяці з користю. Поки одні працівники заготовлюють для харчування дошкільнят малину, квасять огірки, помічник вихователя Наталя Черненко розмальовує стіни дошкільного закладу.

– Зараз пора відпусток, діти не відвідують дитячий садок і ми займаємося господарськими справами. Ті працівники, які йдуть у відпустку пізніше, заготовляють продукти для харчування дітей, а для Наталі Черненко ми обрали іншу місію – вона розмальовує стіни нашого дошкільного закладу. З її легкої руки він став ще кращим, – розповідає завідувачка дошкільним закладом Людмила Бездушна.

Цього разу Наталя Черненко розмалювала ще три стіни у дошкільному закладі. Тепер малят зустрічатимуть герої казки «Ріпка», веселі звірята та інші казкові герої. Це не перша робота талановитої художниці. До цього Наталя Черненко розмалювала стіну при вході у дитячий садок, групові кімнати в дитячому садку. Але фрагмент казки «Ріпка» на сьогодні – це найбільше її «полотно».

Наталя Черненко працює помічницею вихователя у дитячому садочку «Сонечко». Художньому мистецтву вона спеціально ніде не вчилася. Лише один рік провчилася на заочному відділі у Московському університеті мистецтва. Але любов до мистецтва пронесла через усе життя й самотужки розвинула той талант, яким наділив її Бог.

Тепер роботи Наталії Черненко тішитимуть маленьких вихованців дошкільного закладу, додаватимуть їм гарного настрою.

Валентина Лісова