У рамках святкування Дня міста 11 липня на міському стадіоні «Локомотив» відбувся фестиваль з чирлідингу CHEER FEST KOZIATYN 2021– яскрава подія, яка вперше проводилася у Козятині.

Організатор фестивалю – тренер клубу козятинських черлідерів «LEVEL UP» Наталія Салинко підготувала до виступу у фестивалі 7 команд (діти віком  5-17 років), з яких три команди дебютували. Наші юні чирлідери вражали у категоріях Pom Dance, Cheer Dance Show, Cheerleading Mixed.

На фестиваль завітали і учасники із Вінниці – клуби «WOLVES» (Вінницькі Вовчиці), тренер Ира Паламарчук та «CHEER BOOM» тренер Олеся Александровна , а також із сусідньої Жмеринки – клуб чирлідерів «GLORIA» тренер Вікторія Мазур. Гості блищали своєю хореографією, костюмами, підтримками, акробатикою в категоріях Cheer Dance Show, Cheerleading All Female, Cheer Dance, Urban Cheer, Jazz Dance.

Між виступами команд подружжя Боляків Андрій і Наталія, а також тренер Наталія Салинко провели для всіх присутніх цікавий повчальний флешмоб по чир-рухам: чия публіка краще виконує рухи та вболіває!

Перед нагородженням учасники змагань та бажаючі запалювали під рухи флешмобу Наталії Салинко. Емоції зашкалювали! Це було справді видовищно, яскраво та незабутньо. Світлини, що прикріплені до допису, передають лише частку тих емоцій та настрою!

Нагороджували призерів Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва та заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, президента Федерації чирлідингу та чирспорту України Андрій Боляк.

Як зауважив насамкінець заходу Андрій Анатолійович, його щиро вразило, як команди здружилися між собою, вболівали та підтримували одне одного.

Гостям змагань сподобалася організація фестивалю, теплий, щирий прийом «по-домашньому».

Чекатимемо нових зустрічей на феєричному, цікавому та яскравому CHEER FEST KOZIATYN!

Валентина Лісова