Днями на площі біля Вінницького універмагу відбувся благодійний показ двох вінницьких дизайнерок – переможниць конкурсу «Місіс Вінниця».

Ольга Карпова створила фантастичну літню колекцію одягу, яка пі­дійде кожному. Моделями стали учасниці «Місіс Поділля/Місіс Вінниця». Дівчата були різного віку. Кожна індивідуальна та особлива. А Олена Мігуля розробила одяг для справжніх принців та принцес – маленьких діток.

– Ідея створити такий масштабний показ мод виникла ще минулої осені. Але через карантин все затрималось. Захід проводила разом із талановитою дизайнеркою дитячої моди, турботливою матусею чотирьох дітей, найкращою подругою із великим серцем – Оленою. Особисто я презентувала літню колекцію «Крила ангела». Її особливість – це надлегкі тканини. Їх можна назвати навіть летючими.

Із цією колекцією я вже запрошена у Львів. Але не вистачає часу на все, бо маю ще маленьку донечку. Та все ж разом із Оленою плануємо виставити свої роботи у Парижі, – розповідає дизайнерка Ольга Карпова.

Важкохвора Діаночка — не перша дитина, якій ми допомагаємо. Спершу познайомились із її мамою — Яною Мазур. І зрозуміли складність ситуації. Їм потрібен унікальний інвалідний візочок. Наразі коштів на нього не вистачає, тому вирішили зробити благодійний аукціон. Його проведемо наступного тижня. І відразу купимо візочок для нашої героїні. Держава допомагає дитині, але візочок, який вона надає, не зовсім те, що треба. Бо Діаночці потрібно підтримувати голову в колясці. А мама не має звідки купити унікальну коляску, бо вона коштує більше 30 тисяч гривень. Тож ми дозбираємо кошти і втілимо задумане в життя. Можливо, допоможуть небайдужі читачі.

Софія КОПАЧ