Всі найкращі джазові хіти усіх часів вінничани почують у концерті «JAZZ HITS», який у неділю, 18 липня, о 20:00 пройде просто неба у новій особливій локації Вінниці – PIROGOV SKY – у легендарному музеї-садибі Пирогова.
Завдяки кращим джазменам України – одній з найкращих джазових співачок України Ользі Лукачовій та її бенду – під зоряним небом оживуть і заграють новими барвами культові композиції Елли Фіцджеральд, Луї Армстронга, Френка Сінатри, Рея Чарльза, Нет Кінг Коула, Джеймса Брауна та багатьох інших легенд джазу – від 1920-х до сьогодні.

– Це буде незабутній концерт для всіх, хто любить якісну музику та цінує найкращу атмосферу! Буде не просто атмосферно і гарно – буде справжня магія! – розповідають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – У програмі – неймовірно багато сюрпризів, які здивують і вразять!
Глядачів чекають запальні ритми, під які одразу хочеться танцювати і рухатися у такт, вишукана лірика, яка торкається найтонших струн душі, захват від блискавичних імпровізацій і абсолютне відчуття польоту та щастя від головної музики свободи – джазу!

Головна героїня концерту «JAZZ HITS» – Ольга Лукачова – є не лише визнаною джазовою дівою, а й головною амбасадоркою фанкової культури в Україні.

Ця красуня заманила у фанк Дмитра Шурова, Олега Фагота (ТНМК), Женю Галича (O.Torvald), Євгена Філатова (The Maneken), Alloise і KADNAY.
Довгий час Ольга Лукачова була окрасою знаменитого Kiev Big Band і 4 роки співала у супергурті MARU, який створила разом із контрабасистом «Океану Ельзи» Денисом Дудком.

Сьогодні Ольга Лукачова має два дивовижні авторські проекти VOLGA: FUNK і REPLAY, а також бере участь у різних колабораціях із зірками української і зарубіжної сцени.
Її концерти – це завжди фантастичний мікс запалу, потужної енергії та чуттєвості!

А враховуючи те, що у неділю під відкритим небом у музеї-садибі Пирогова Ольга Лукачова виконає всі найкращі культові джазові хіти усіх часів, вінничанам варто готуватися до двох годин нескінченної насолоди!

Квитки на концерт коштують від 200 гривень. Придбати їх можна на сайтах https://bit.ly/3ikfUoQ і https://bit.ly/2TNqR8h, а також безпосередньо перед концертом – у неділю при вході у музей працюватиме виїзна каса «Афіша Вінниці».

Організатори звертають увагу: навіть якщо раптом у цей день розпочнеться дощ, концерт скасовувати не будуть. Адже літні дощі короткочасні, а для глядачів закуплено дощовики, які за необхідності всім будуть роздавати безкоштовно.

Попри те, що початок концерту о 20:00, для відпочинку територія PIROGOV SKY буде відкрита вже о 18:30. Так що перед концертом у всіх буде багато часу для релаксу, спілкування і прогулянок прекрасним музеєм-садибою Пирогова.

У день концерту на території PIROGOV SKY всіх чекають цікаві фотозони і стильна лаунж-зона, де є крісла-мішки, гамаки, пуфи – все для комфорту. А в зоні фудкорту всі бажаючі можуть поласувати найсмачнішою кавою, крафтовими напоями, стравами азіатської кухні, бургерами, морозивом, солодощами і багатьма іншими смачними сюрпризами від кращих ресторанів Вінниці.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.