Свіже повітря, красиві види і максимум комфорту і релаксу чекає вас в заміській садибі «Березино». Комплекс знаходиться недалеко від Вінниці, дорога займе мінімум часу. Це відмінний варіант для сімейного уїк-енду на природі, дружніх посиденьок із шашликами або святкувань. До послуг гостей дерев’яні альтанки, які можна орендувати на будь-який час, або ж затишні будиночки в етностилі, де є все необхідне для комфортного відпочинку з дітьми. Також на території садиби є:

Ресторанний комплекс з банкетними залами. Просторі зали різної місткістю (від 30 до 200 осіб) призначені для проведення банкетів, корпоративів, ювілеїв та дитячих днів народження. Страви української та європейської кухні, м’ясо, приготоване на мангалі або в тандирі, гриль-меню стануть прекрасним доповненням вашого свята.

Відкритий басейн з підігрівом. Прикраса комплексу — великий басейн з підігрівом, завдяки чому купатися в ньому можна навіть в прохолодну погоду. Навколо встановлені шезлонги і парасольки, а також альтанки, в яких можна посидіти з друзями.

Дитячий майданчик. Біля озера обладнано дитячий майданчик з сучасними атракціонами і гойдалками. Малюки і старші діти будуть в захваті від яскравих і веселих батутів, гірок і каруселей.

Баня з парною, басейном і зоною відпочинку. Проведіть час з користю, попарившись у класичній лазні. До ваших послуг запашні віники, банні аксесуари, басейн з прохолодною водою.

Софія Копач