Такого ще не було!

І цей факт дійсно увійде в історію та стане мабуть найрезонанснішим детективом року!

Отож, суддю Чауса, виявляється, весь цей час викрадачі переховували на Вінниччині та навіть від його імені створили телеграм канал.

І на ньому суддя, проти якого порушена кримінальна справа в Україні і який, за офіційною інформацією, втік до Молдови, завіряв усіх, що у нього все добре. І його ніхто не викрадав. А викрали його раніше і примусово перевезли до Молдови…

Тоді його дружина та друзі поставили під сумнів правдоподібність цих «зізнань» і наголосили, що Чаус веде себе не природно і створити сам телеграмканал він не вмів.

І ось Чаус в одних трусах з’являється в поліції на Вінниччині і заявляє, що його викрали і утримували силоміць. І змушували виступати на цих телеграм каналах.

Як тільки він почав давати свідчення, його забрали в поліції представники СБУ.

Далі в війну за Чауса вступили детективи НАБУ і почали вимагати у есбеушників, які в терміновому порядку повезли розшукуваного суддю до Києва в центральний офіс, віддати його їм.

Ось яку заяву зробили з цього приводу в НАБУ:

– НАБУ ідентифікувало автомобілі, якими працівники СБУ перевозили розшукуваного суддю Чауса, однак на законні вимоги детективів зупинитись та передати їм підозрюваного співробітники Служби безпеки не реагували, після чого незаконно доставили його на вул. Володимирську, 33 (будівля СБУ – ред.).

Наголошуємо, що відповідно до ч.1 ст. 210 КПК України уповноважена службова особа зобов’язана доставити затриманого до найближчого підрозділу органу досудового розслідування. Правоохоронці мають дотримуватися закону і передати підозрюваного, який розшукується детективами, уповноваженим представникам Національного бюро.

Як раніше повідомляли наші джерела, суддю Чауса таки перевозили з Молдови через кордон через міст в Могилеві- Подільському.

А далі його сліди щезли.

Машина на якій перевозили Чауса спецпризначенці

Одіозний суддя свого часу взяв хабар та закатав гроші в трилітрову банку, яку закопав.

Але детективи НАБУ знайшли її під час обшуку.

Крім того, суддю пов’язують із Петром Порошенком і підозрюють, що йому довго все «сходило з рук», бо екс Президент покривав його.

Чому йде така безпрецедентна війна за суддю між двома ведучими силовими відомствами – не важко здогадатись! Значить Чаус багато чого знає і може стати для когось «роковим свідком»…

Але чому ця боротьба спецслужб стала відомою на всю Україну – теж питання?!

Це комусь потрібно, чи це демонстрація непрофесіоналізму?

Чого і від кого втікав Чаус і коли його реально викрадали – тоді, як потрапив у Молдову? Чи тепер – коли його нелегально з неї вивезли, попередньо викравши?

Жителі прикордонної Мазурівки до подробиць переповідають це явище – як хто і коли побачив це явище – голого і переляканого суддю на одній із вулиць села.

Так виглядав Чаус в Мазурівці

А далі машини із спецпризначеннями… чи викрадачами?! Фіг хто пойме, – розповідають вони.

Шо далі заявить Чаус? І що він встиг повідомити у відділку поліції, куди

зміг добігти?

Йому реально вдалось вирватись від викрадачів чи це спектакль такий «легалізації» Чауса в Україні?

Ексклюзивні подробиці – в наступному номері «33-го»

Андрій Власенко