Отримати незабутні враження, прослухавши пісенні та музичні композиції талановитого автора і виконавця, заслуженого артиста України Ігоря Юрковського у його талановитому індивідуальному аранжуванні та авторському поданні вінничани зможуть вже у п’ятницю.

13 серпня о 18:00 у Вінницькій обласній філармонії пройде ліричний концерт «Ти – мої крила» з акустичними інтонаціями від Ігоря Юрковського, який перенесе усіх глядачів у світ НЕсинтетичної музики і творчості, яка з’явилася на світ, пройшовши крізь струни душі талановитого співака.

– Ви і ваша родина отримаєте можливість перебувати декілька годин у феєричному оточенні гармонійно поєднаних музики і шоу. Нові музичні композиції у поєднанні із беззаперечними хітами з творчого надбання Ігоря Юрковського не залишать вас байдужими і дозволять отримати справжню насолоду від сучасної української музики, – розповідають організатори.

Ігор Юрковський вже багато років поспіль популяризує через призму свого таланту українську сучасну музику. За десятки років у артиста є своя вдячна аудиторія, яка з нетерпінням очікує на його концерти.

Інтенсивна гастрольна діяльність Ігоря Юрковського тільки збільшує коло поціновувачів його творчості, адже учасники сольних концертів у багатьох країнах світу після прослуховування перших акордів  композицій перетворюються на беззаперечних шанувальників його творчості і таланту.

Приходьте на концерт Ігоря Юрковського «Ти – мої крила» 13 серпня о 18:00 у затишну залу Вінницької обласної філармонії, щоб незабутньо провести серпневий вечір п’ятниці на святі української музики!

Квитки на концерт коштують 150-200 гривень.

Придбати їх можна на сайті https://bit.ly/2TNqR8h, а також у касах у Будинку офіцерів, «Універмазі», рок-магазині «Мобі Дік», «CHERDAK», турклубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Меценат: ТОВ «FRENDT»

Інформаційна підтримка: Міжнародний продюсерський центр «Некрасов», компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» і «Афіша Вінниці».