Ось що повідомляє адвокат та родичка Андрійка, якого збила вранці п’яна водійка, коли він ішов до школи Сніжана Чубенко:

– Всі пам’ятаєте, як у травні місяці цього року у Вінниці сталася страшна ДТП: п’яна водійка, перебуваючи за кермом свого автомобіля, не впоралась із керуванням та вилетіла із дороги, тяжко травмувавши при цьому Андрійка Тарасюка. Я просила усіх допомогти родині Андрійка коштами і молитися за здоров’я цієї дитини. Дякуючи Вашим молитвам і підтримці  – сталося диво: з волі Божої лікарям вдалося повернути Андрійка до життя. Хлопчик сьогодні вдома. Попереду ще три операції і тривалий час на реабілітацію, але, Андрійко ходить, розмовляє, усіх і все пам’ятає. Не пам’ятає тільки саму аварію, але це й на краще. Повідомляю усіх про те, що досудове слідство у справі про ДТП в якій постраждав Андрійко – закінчилося і справу направлено до Вінницького міського суду для розгляду. Судових засідань ще не було, але ми готуємо цивільний позов проти винуватиці ДТП. Я дякую всім за Ваші молитви і допомогу, яку Ви надавали.

Що присудить суд водійці, яка лікувалась від алкоголізму, а в той день вранці вже встигла випити «конячу» дозу спиртного та сіла за руль, відслідковуватимемо разом.

Андрій Власенко
Фото Сергія Хіміча

Фоторепортаж від 26 травня із зали суду: