– Мав честь передати ключі від квартири Вікторії Савич. Її чоловік Віталій Гуськов був одним з перших добровольців, які стали на захист української Незалежності у 2014-му. Служив у розвідгрупі. Під час виконання бойового завдання на Світлодарській дузі Віталій отримав важкі опіки. Довго лікувався, але, на превеликий жаль, серце не витримало. І три роки тому Вікторія залишилась вдовою, – повідомив у своєму Фейсбук мер Вінниці Сергій Моргунов.

– Власного житла родина не мала. Але місто знайшло можливість допомогти цій сім’ї – і Вікторія з дітьми тепер оселиться в одній з новобудов по вул. Чехова.

Вінничани пишаються героями, які боронять рідну землю на лінії вогню. Важливі зусилля кожного – хто захищає Україну і хто робить свій внесок у її розвиток.

Сьогодні також державними нагородами відзначили вінницьких медиків, які в період пандемії фактично опинились «на передовій» у боротьбі за життя людей.

Серед нагороджених – завідувачка кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені М. І. Пирогова Лариса Мороз та медичні сестри наших муніципальних закладів охорони здоров’я:
– Надія Гуменюк (клінічна багатопрофільна лікарня)
– Наталія Коверзнева (лікарня №3)
– Алла Поліщук (пологовий будинок №1)
– Надія Радішевська (лікарня №1).

Ваша робота безцінна! Дякую!