Ми вже писали про те, як посланець від Іллі Осадчука приїздив на Вінниччину і разом із журналістами «33-го» здійснив неймовірну подорож стежками життя та народження нині мільярдера Іллі Осадчука.

Його батько працював у Він­ницькому цукротресті, мама — 38 років у місь­кій прокуратурі. Як доля його зблизила із Горбачовим, а потім розсварила і занесла до Австралії, як Ілля до цього, ще живучи у США, став наставником Ілона Маска – у відеофільмі про це дивіться на сайті «33-го».

Тому бажанням Іллі було закласти у фундамент найсучаснішого у світі космодрому капсулу з землею із рідного краю.

Дізнавшись неймовірну історію про метеорит, який впав із космосу і розламався на шматки, зачепивши Іллінецький та Липовецький райони, Ілля попросив саме звідти привезти йому каміння для цієї капсули. Посланець разом із журналістами «33-го» виконали його волю.

Отож вже у листопаді, коли буде закладатись фундамент космодрому в Австралії, капсулу із уламками вінницького метеорита назавжди вмурують у споруду космодрому Кейп-Йорк.

Що ж до самого Іллі, то вже після першої публікації відгукнулись наші читачі, хто у Вінниці та області знав Іллю, його батьків, навчався з ним.

Яким же було здивування, коли ветеран журналістики «33-го» Ірина Зонова впізнала в Іллі хлопчика, з яким вони грались в дитинстві та разом бували на святкових урочистостях у цукротресті.

Як відомо, Ілля погодився зі своїм посланцем і приятелем Євгеном Рокитським стати членами опікунської ради при Вороновицькому музеї авіації.

Бо саме туди водила Іллю його бабуся і саме там народилась мрія піти у космонавтику і розвивати її.