Він також назвався заступником міністра економічного розвитку

У мережу потрапило відео, на якому чоловік напідпитку розповідає поліцейським про свою гомосексуальну орієнтацію, хвалиться зв’язками і пояснює, що він “не остання людина в країні”. Відео зняте неподалік від Кабінету Міністрів, ймовірно після святкувань Дня Незалежності України.

Чоловік з келихом вина називається заступником міністра економічного розвитку і радником першої леді Олени Зеленської.. Про це засвідчує відео, яке потрапило в ЗМІ.

Героя ролика впізнали – ймовірно, це Ростислав Дзундза, громадський діяч, голова ГО “Бюро соціальних та політичних розробок”. На його сторінці у Facebook зазначено, що він працює у Верховній Раді України. Здається, він лукавить – за даними ЧЕСНО, у ВР він дійсно балотувався у 2012 році від Радикальної партії Ляшка, але не пройшов.

У його профілі є селфі з Володимиром і Оленою Зеленськими, зроблені під час святкування Дня Незалежності у Києві.

У коментарі ЗМІ Дзундза ухильно відповів, що, мовляв, “різні відео можуть бути опубліковані”, а також що “24 серпня було велике свято, всі святкували, всі були веселі і могли говорити, що хочуть”. Також він спростував всі свої регалії, які називав на відео, підкреслив, що не є ані радником, ані помічником депутата від СН.

Андрій Власенко