День Незалежності Вінниччина зустріла «Гімном дітей України». Кліп на цю пісню із ансамблем бандуристів «Дивоцвіт» переглянули сотні тисяч українців.

Вінничани, щоб підтримати вінницьких дітей, розсилали цей кліп рідним і близьким, вітали так один одного та пересилали це відео в соціальних мережах.

Але мало хто знає, що за цим креативним кліпом стоять не лише талановиті діти із «Дивоцвіту», які грають на бандурах та співають так, що бере за душу, але й креативна Вікторія Оленич. Вони викладає у Він­ницькій дитячій музичній школі №1. Тому героями відео стали її вихованці.

Поки українці насолоджуються дитячим співом і грою на бандурі, батьки учасників дякують викладачу за талант та вміння їхніх дітей. Як і представники міської влади.

– Такі колективи є гордістю нашого міста. Такі патріотичні діти з Вінниці стануть будівниками гідного майбутнього. Чим можемо — будемо сприяти розвитку цього колективу, — прокоментував цей приємний сюрприз для України від вінничан заступник міського голови Андрій Очеретний.

– Для ансамблю потрібна була пісня, яка б поєднала виконавців різних вікових категорій. І всі разом ми вирішили, що найкраще за все прозвучить Гімн України, але із видозміненими словами. А зйомка кліпу — це реалізація задуманого проєкту на день народження України. Ми об`єднали всі родини наших учнів. Тому у підготовці до кліпу взяли участь декілька поколінь, і матусі, і бабусі, — ділиться Вікторія.

Радіємо, що цей кліп припав до душі глядачам, та дякуємо усім, хто допомагав нам його популяризувати.

Марина РОМАНОВА