– Довгоочікуваний День міста не пройде без туристичних активностей. На локації департаменту маркетингу міста та туризму “Гостинна Вінниця”, що розташується навпроти площі Ліверпуль, можна познайомитися з атракціями Міста ідей. Солодкий вінницький дзен буде ілюстровано великими розмальовками-банерами, які можна розфарбувати на місці, та приємними сувенірами, – розповідає директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені.

Нашадуємо, що 11 вересня, під час відзначення Дня міста, вул. Соборна стане пішохідною зоною із безліччю різноманітних локацій. Тут презентують візії Стратегії Вінниця 3.0, представлять найбільші підприємства міста. У рамках Всеукраїнського форуму сучасного мистецтва “ВІНнеційська бієнале” проходитимуть виставки, майстер-класи, “живі” картини, інсталяції сучасного мистецтва. На локації департаменту маркетингу міста та туризму “Гостинна Вінниця”. Він розташується навпроти площі Ліверпуль. Ще вінничан чекають атракції Міста ідей.

Центр міста у суботу наповниться різноманітними цікавими локаціями, як для дорослих, так і дітей. У рамках Всеукраїнського форуму сучасного мистецтва “ВІНнеційська бієнале” презентуватимуть свою творчість митці з усієї України. Тут облаштують виставки та інсталяції сучасного мистецтва, а також проведуть майстер-класи та інтерактиви імениті художники. Зокрема, можна буде потрапити на майстер-клас до відомого художника Олександра Нікітюка.

Андрій Власенко