Ось що повідомляє директор Департаменту освіти Оксана Яценко:

– У рамках проєкту “Територія “D” проходитиме квест для школярів “PRO МІСТО” та діятиме креатив-зона “Вінницьке позашкілля”. А у рамках проєкту “Youth Time” відбудеться святковий концерт від дитячих і молодіжних колективів та вокалістів.

Крім того, мовою тіла без жодного слова гостей розважатимуть найкращі міми Вінниці.

Мистецькі школи міста підготували яскраву концертну програму, виставки та майстер-класи. Свою локацію вони об’єднали у проєкт "Art Time". Тут можна буде ознайомитися з роботою закладів. А для найменших відвідувачів розгорнеться казкова атракція "Kids Time" з розважальною програмою, дитячими фотозонами та різними смаколиками.

"Вінницякартсервіс" підготував для гостей свята цікавий квест із подарунками. Умови квесту – знайти 5 точок із працівниками "Вінницякартсервіс" (орієнтиром слугуватимуть банери із написом "Муніципальна картка вінничанина") та отримати підказку (чек із частиною речення). Скласти речення з 5 слів, підійти до головної локації "Вінницякартсервіс" та отримати приз.

На вул. Соборній розташують найбільший вишитий герб міста, його розмір 4 на 6 метрів. Вишивали символ міста стрічками за технологією болгарського хрестика. Складатиметься герб з 12 частин.

Андрій Власенко