11 вересня під час урочистих та святкових заходів, які відбудуться на території міста, публічну безпеку забезпечать понад 300 поліцейських, а також  військовослужбовці Національної гвардії та служби правопорядку, рятувальники.

Локації, де проходитимуть офіційні та святкові заходи, а також прилеглі до них території  оглянуть кінологи та вибухотехніки.  У місцях скупчення людей працюватиме поліція діалогу.

У офіційних та святкових заходах,  участь візьмуть близько 50 тисяч мешканців і гостей міста.
Також у зв’язку з проведенням святкових заходів у Вінниці тимчасово буде обмежено рух автотранспорту на вулицях Архітектора Артинова, Соборної, Гоголя, Верещагіна, Театральної та Грушевського.

Нагадаємо, 10-11 вересня Вінниця буде відзначати свій День народження.

-Основна концепція святкування Дня міста – «Вінниця – це місто-магніт», – каже директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук. – Кожен вінничанин та гість Вінниці знайде локації до душі: чи то виступи симфонічних оркестрів, чи поп-гуртів, чи то майстер-класи з народної творчості або ж із сучасного мистецтва. Але яку б локацію не відвідали вінничани, дуже важливо пам’ятати, що в нинішніх умовах необхідно дотримуватись усіх рекомендацій МОЗ України щодо участі у масових заходах:тримати дистанцію, носити маски, мити чи чи обробляти антисептиком руки, не вживати алкоголь.

Людмила Поліщук