Експрезидент України Віктор Янукович, який із лютого 2014 року переховується в Росії, дав ляпаса і плюнув в обличчя російському пропагандисту Володимирові Соловйову.

Інцидент стався наприкінці минулого тижня в закритому ресторані на Рубльовці. Янукович і Соловйов, як розповідають очевидці, відпочивали в різних компаніях. Коли всі дуже добре випили, Янукович встав, підійшов до столу, де сидів Соловйов, і почав голосно з’ясовувати стосунки.

А потім заїхав Соловйову в морду. Соловйов дав здачі. Далі їх рознялм друзі.

А дарма, коментують наші читачі. Краще б викликали один одного на дуель. Принаймні на одного нікчему, а краще подонка, таки точно стало б менше.

Цей скандал розкрив чимало деталей і матиме, на нашу думку, ще наслідки.

Бо, очевидно, що Янукович живе не в Ростові, чи Сочі, як розпускали чутки, а таки на Рубльовці. В найелітнішому районі приміської Москви.

Там же тусується і журналіст- публіцист російського телебачення, відомий пропагандист Кремля, який тонни помий вже вилив на Україну і її народ, Соловйов.

Він, крім розкішного життя у столиці, має ще дві вілли на одному із найдорожчих  курортів світу, в італійському Комо.

Отож, аж надто дорого вартує  путінській пропагандистській машині цей «боєць невидимого фронту». Бо там живуть навіть не мільйонери а мільярдери.

То чи дозволять таке «публічне опускання» солов’я Кремлівської пропаганди біглому ексу?

Як відомо, і Янукович, купив собі за 70 млн. у.о. будинок, поряд із резиденцією Путіна.

Як повідомляють російські ЗМІ, це величезний  триповерховий особняк в англійському стилі, з відповідним професійним дизайном, з англійськими меблями. Покупці придбали об’єкт не торгуючись: головна умова була – заселення нового мешканця в день покупки.

За даними Єдиного держреєстру, площа цього особняка сягає 2822,8 м2 (набагато більше, ніж у “Межигір’ї”), а ділянка під ним ледь-ледь не дотягує до 2 га (196,5 соток) землі. Зовсім поряд – камерний ставок.

Котеджне селище повністю відповідає найвищому сегменту заміської нерухомості – Luxury.

Всі тутешні мешканці або офіційні, або тіньові мультимільйонери і мільярдери.

Безпосередня сусідка Януковича, наприклад, Лейла Алієва, старша дочка президента Азербайджану Ільхама Алієва, у якого, до слова, також є тут своє невелике помістя.

Це одне з найдорожчих і найбільш закритих селищ Росії,

Там він проживає із другою дружиною  Любов’ю Полежай.

Вона з Єнакієвого, як і він, та є рідною сестрою куховарки вже колишнього гаранта.

Там вже народжений його третій син. В цьому році він пішов у перший клас.

Схоже, у експрезидента вже зачесались руки. Бо довго він не проявляв свого, відомого в Україні,

«буйного норову».

Адже часто ходили розмови, що він бив і в Україні підлеглих. Говорили про побиття  покійного Кирпи і навіть «вінницьких». Зокрема, ексгубернатора Коцемира, мера.

Одним словом, чекаємо продовження.

Андрій Власенко