– Уява і креативність людей мають потенціал, який можна порівняти з магією демонів (Blue Exorcist / Ao no Ekusoshisuto). Це знову сталось! Вже 5-й фестиваль блогерів “Дніпровський пост” феєрично, сонячно та емоційно відбувся у місті Дніпрі. Три локації, більше 70 блогерів зі всієї України, facebook, yotube, instagram, tiktok. Дискутували, спікерували, раділи та сердилися, танцювали, знімали, співали і показували.

А ще ми їздили  містом на самокатах і велах, запускали дрони, знімали сторіс та дегустували. Все це на "Дніпровський пост 2021", - розповів директор фестивалю, вінничанин, що нині мешкає у Києві, Руслан Анфілов. - Ми дуже втомились, ми ще розгрібаємо документи, розвозимо обладнання, але щасливі та задоволені від зустрічі з крутими і справжніми людьми - беззаперечними лідерами думки. Буде багато матеріалів, бо насправді є чим поділитись, і грунтовними висновками, і дієвими кейсами, і напрацьованими тактиками у блогінгу.

Скажу, що тема "проНас", про креативні міста, людей і блоги знайшла свою аудиторію.

Сьогодні лише подякую: гостинному місту Дніпро, програмі Культурна столиця - КУСТ, Creative Crew Yuccie, Creative States, Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради, 5-й всеукраїнський фестиваль блогерів "Дніпровський пост" успішно завершився! Далі буде...

- Вразили своїми думками і позиціями Рома Скрипін, Татуся Бо і, звісно, Богдан Процишин. Говорили про закінчення ери телебачення, вплив олігархів на ЗМІ, про свободу в Інтернеті, про нові незалежні медіа та друковане слово в Україні. Було цікаво, гостро і навіть із нецензурною лексикою. Поділу на порохоботів та зеленофанів не було, і це приємно.

Окремо рулили ТікТокери, які вже зібрали мільйонні аудиторії. А окремо здивували абсолютно нові люди в цій блог-тусовці – дві веселі парочки із Умані та Закарпаття. І дякуємо Дніпру за теплий прийом та чудову погоду під настрій творити та залишатись у тренді, - розповів делегат від Вінниці із "33-го каналу" Роман Ковальський. – Сподіваюсь, що коли-небудь така блогерська громада збереться у Вінниці, Буші, Немирові, Хмільнику чи Сокільці на Вінниччині.