Живим концертом гвардійці військової частини 3008 вирішили привітати вчителів із професійним святом. Ще до початку занять військовий оркестр зустрічав вчителів біля кількох вінницьких шкіл. Під музичний супровід гвардійці дарували квіти та дякували педагогам за знання та виховання. Для працівників освіти лунали українські та класичні композиції. Після кількох музичних попурі і вчителі також почали наспівувати. Разом з військовими виконали всесвітньо відому «Червону руту». Педагоги зізнаються, що таким музичним привітання їх ще ніхто не вітав.

– Я тут працюю більше 20 років і такого привітання я ще не чула. Велике спасибі. Військовий оркестр став сюрпризом для всіх вчителів. Це надзвичайно приємно, що вони завітали привітати нас з професійним святом. Наші вчителі заслуговують такої уваги не тільки сьогодні, а й повсякчас, – говорить вчитель англійської мови школи I-III ступенів №8 Оксана Бересенюк.

– Це неймовірний подарунок – з самого рання отримати такий щирий подарунок. Діти нацгвардійців навчаються в нашій школі, тому таке привітання їм також сподобалось, – говорить директор школи I-III ступенів №26 Резнік Сніжана Дмитрівна.

-Ми дякуємо усім вчителям за невтомну сумлінну працю, навчання, виховання та формування молодого покоління, майбутнього нашої держави. Ми створили святковий настрій, щоб вони знали, що ми про них не забуваємо. Ми зіграли більше 5 композицій. Ми постійно поповнюємо свій репертуар, тому ми завжди готові вітати і дивувати слухачів, – повідомив начальник оркестру військової частини 3008 лейтенант В’ячеслав Павлюк.

Людмила Поліщук