День, позначений енергією Водяного Дракона, сприятливий для діалогу і позитивних обмінів.  На думку кращих астрологів України, це гарний час, щоб заощадити і уникнути несерйозних витрат.

Овен

Час, присвячений роботі, навіть якщо він виявиться нетривалим, принесе вагомі результати, на які в будь-який інший день потрібна була б ціла доба.

Телець

Не варто витрачати сили, призначені для успішної роботи, на порожні заняття — в результаті можна не встигнути зробити навіть мінімум запланованого на цей день.

Близнята

День, коли слово є сріблом, а мовчання — золотом: потрібно якомога менше говорити і якомога більше слухати — так можна буде зрозуміти, як дійсно ставляться до вас люди, які вас оточують.

Раки

Укладаючи фінансові договори, не скупіться — запитуйте максимально: за словами зірок, чим більшою буде капіталізація угод, тим швидше вони принесуть солідні дивіденди.

Лев

День однаково сприятливий як для роботи, так і для відпочинку, тому має сенс розділити його на дві частини і не тільки добре попрацювати, але і розслабитися, відновивши водночас сили.

Діва

День, коли нікому і нічого не можна віддавати — до того ж це стосується як грошей, так і речей, які можуть попросити у вас поносити: така благодійність може стати поганою прикметою.

Терези

Відповідь на всі важливі запитання сьогодні дасть інтуїція, тому дуже важливо орієнтуватися не на доводи розуму і логічні ланцюжки, а на те, що буде говорити ваш внутрішній голос.

Скорпіони

Талан сьогодні буде супроводжувати вас як на роботі (саме ви можете отримати егіду над проєктом, про який мріють всі ваші колеги), так і в особистому житті (кохана людина зробить вам важливу пропозицію).

Стрільці

Думку оточення щодо вашого життя і діяльності, яку ви зазвичай не берете до уваги, сьогодні не варто пропускати повз вуха — в ній можна буде знайти зерно істини.

Козероги

Проявивши себе з позитивного боку, що для вас зовсім неважко, можна буде залучити до себе увагу начальства і як винагороду отримати нову посаду або надбавку до зарплати.

Водолії

Можна — і треба — запропонувати начальству проєкт, над попередньою розробкою якого ви працюєте вже досить довгий час — схоже, воно віддасть йому належне.

Риби

Встигнути все заплановане і навіть зробити понад план вдасться тим, хто зуміє працювати спокійно, не поспішаючи і не нервуючи, в іншому разі велика частина часу піде в нікуди.