Мати загиблого навіть викинула принесений нардепкою букет червоних троянд. А Ганна, дізнавшись про смерть, втратила свідомість. Бо наче вагітна від загиблого Полякова. Нещодавно вона народила дитину від біглого російського банкіра. Але вже порвала із ним стосунки. Як і з фракцією «Слуга народу». Її з неї виключили за «лобіювання інтересів»…

Вчора у його рідному Чернігові поховали нардепа з групи «За майбутнє» Антона Полякова.


У поліції офіційно підтвердили інформацію про те, що в крові загиблого народного депутата Антона Полякова токсикологічна експертиза виявила потужний наркотик - метадон.

Про це заявив представник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

За словами Шевченка, судово-медичні експерти надали слідству висновки токсикологічної експертизи, де повідомляється про наявність в організмі Антона Полякова невеликої дози алкоголю  і метадону.

Саме тому розглядається дві версії - вживання ним цього наркотичного засобу чи підмішування в алкоголь. А отже, зумисне вбивство.

Як відомо, в ніч на 8 жовтня в Києві помер народний депутат Антон Поляков. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося.

Поліція вчора зробила сенсаційну заяву про те, що таксист дав попередньо неправдиві відомості щодо загибелі нардепа, мовляв, він його не підбирав, а таксі зумисне викликали. На час смерті в компанії Антона були помічник Ганни та ще один чоловік. Його прізвище не розсекречують.


На момент смерті Полякову було 33 роки.

Антона Полякова обирали до Верховної Ради від партії "Слуга народу" за мажоритарним округом у Чернігові. У листопаді 2019 року його виключили з фракції нібито за неголосування за законопроєкти, щодо яких є спільне рішення фракції. Сам Поляков тоді вважав причиною свої дописи в соцмережі, які не збігаються із загальною думкою "Слуг народу".

Критикував Поляков і саму владу. 16 грудня торік попросив виключити його з партії "Слуга народу" з "ідеологічних і моральних принципів". Наприкінці червня 2020 року народний обранець приєднався до депутатської групи "За майбутнє". Під час місцевих виборів балотувався на посаду міського голови Чернігова від цієї партії.

Днями ж Поляков у коментарях журналістам розповів, як нардепи "Слуги народу" отримували гроші в конвертах за підтримку закону про олігархів просто у вбиральні.

Андрій Власенко