Екватор тижня пройде доволі спокійно для більшості знаків Зодіаку, а деяким навіть вдасться відновити сили та енергію для нових звершень, стверджують кращі астрологи України

Овен

День підкреслить творчі та лідерські якості Овнів, їх артистизм і креативний потенціал. Можна проявити літературні здібності, талант рекламщика або вихователя. Краще відмовитися від нудної роботи, жорсткої регламентації, офіціозу. Добре вплине контакт з дітьми, відвідування виставки або шоу. Для реалізації ідей потрібне вкладення або спонсор. Можлива тяга до дорогих розваг, не виключені витрати на подарунки. Може зрости інтерес до ігор на біржі, лотерей з високими ставками.

Телець

Тельцям цей день обіцяє часткову стабільність. На тлі загальної ясності, можуть залишатися окремі питання, тривати експерименти. Якщо ви цілеспрямовано щось освоюєте або шукаєте свій новий образ, варто перенести основні дії на вечір: в цей час ви позбудетеся від випадкових впливів, почнете глибше розуміти свої поточні потреби, інтуїтивно зробите кращий вибір з можливих. Небажані остаточні рішення, пов’язані з бюджетом, кар’єрою, публічним іміджем, особистими симпатіями.

Близнюки

Зростаюча ініціатива може принести успіх. Хороший період для сімейних зустрічей і громадських справ в будинку, для поліпшення домашньої обстановки. Сприятливо для бізнесу, що стосується нерухомого майна, продуктів і послуг.

Рак

Вранці Ракам не варто вести переговори або доводити щось близьким. Небажано відправляти листи, укладати контракт, заводити знайомства. Навіть прості справи можуть "валитися з рук". Можливий глухий кут в міркуваннях. Вечір подарує вам шанс розважитися або надолужити згаяне, але є ризик впасти в іншу крайність: на радощах дозволити собі надмірно екстравагантні рішення в діловому та особистому житті.

Лев

Леви можуть зосередитися на покупках, платежах, угодах, банківських і валютних операціях. Колишня тактика управління ресурсами неприйнятна, доведеться розробити нову. Можливі інтенсивні витрати, включаючи оптові. Предметом інтересу можуть бути найрізноманітніші товари і послуги. Добре купувати техніку, інструменти, натуральні продукти, лікувальну косметику, зручний одяг і взуття з натуральних матеріалів, різні корисні дрібниці. Протягом дня апетити можуть зрости і підштовхнути до зайвих витрат.

Діва

У цей день не варто у всьому дотримуватися стандартів. Дух свободи і творчості виявиться сильніше будь-яких правил і приписів. Мета, яка сьогодні стоїть перед Дівами, не може бути досягнута шаблонними засобами. Зважтеся на незалежний вчинок, не бійтеся проявити трішки авантюризму, куражу, екстравагантності. Як не дивно, саме це допоможе вам впоратися з поставленим завданням. Зрештою, ви завоюєте повагу оточуючих (включаючи начальство і старших), а заодно підтвердите свій професіоналізм.

Терези

Терезам варто зробити акцент на нейтральному «світському» спілкуванні. Запорукою успіху сьогодні залишаються гумор, дружелюбність, креативний дух і відкритість експерименту. У повітрі витає потрібний настрій для підготовки до святкових колективних акцій. Однак найбільш захоплюючі заняття і контакти не варто затягувати: на відміну від денних, вечірні та нічні заходи можуть зірватися або не принести задоволення.

Скорпіон

Сьогодні обставини дозволяють Скорпіонам говорити на найрізноманітніші теми, включаючи таємні і інтимні. Однак не всім представникам знаку така свобода слова припаде до смаку. Можливо, вас не влаштує легковажний погляд на деякі делікатні нюанси, які ви воліли б залишити в «приватній зоні». Не варто обговорювати питання, які ви вважаєте для себе серйозними, з випадковими людьми.

Стрілець

Сьогодні Стрільці шукають поле для демонстрації своєї доброти, великодушності, гостинності, але і хочуть відгуку на щедрий прояв своїх почуттів. Багато Стрільців чекатимуть подяки від близьких — сім'ї, одноплемінників, однодумців — або від тих, кого самі такими «призначили»: учнів, підопічних. Стрільцям, які опинилися в непростому становищі, потрібен притулок або розуміння, співчуття.

Козоріг

Природним бажанням типового Козорога сьогодні буде прагнення при будь-яких обставинах залишатися професіоналом. Зірки підтримують вас в цьому, але радять не відмовлятися від інших способів залучення уваги до своєї персони. Якщо ви володієте смаком і шармом, є компанійською людиною, орієнтуєтеся в модних тенденціях, ваша привабливість для замовників і потенційних партнерів зросте подвійно. Не виключено, що на вас знову зверне увагу колишній шанувальник (прихильниця).

Водолій

Це складний день, але багатьом Водоліям сподобається «брати бар'єри». Шанси досягти успіху, і без того високі, зростуть подвійно, якщо ви любите свою справу. Напрацьована майстерність дозволить діяти легко і красиво, без зайвої напруги. Незважаючи на хороший потенціал і явні успіхи, в чомусь ви можете помилитися, чим не забудуть скористатися знавці і критики. Зірки не радять вам вступати в непотрібні дискусії. Можливо, вам варто діяти більш точно і прицільно, а прикрі промахи швидше виправляти.

Риби

Риб день схиляє до зовнішньої пасивності, що не означає заборони на сильні почуття, сміливі плани, яскраві переживання. Це хороша доба для відновлення душевних сил. Натхнення додадуть думки про майбутнє, не виключено, що одне з бажань незабаром стане реальністю. Завдяки природній інтуїції, вже зараз можна передчувати цікавий розвиток подій, порівнювати варіанти. Привабливі авантюри обіцяють більше успіху, якщо ви не станете поспішати, продумаєте стратегію, відчуєте тенденції моменту.