– Готуємо приміщення для ще одного офісу офіцерів громади. Своїх «шерифів» матимуть і мешканці Стадницького старостинського округу, – повідомив у своєму Фейсбуку мер Вінниці Сергій Моргунов. – Поліцейська станція базуватиметься у Гавришівці. Люди знатимуть, що можуть звернутися до своїх офіцерів, які постійно поруч і готові допомогти.


Проєкт «Поліцейський офіцер громади» спільно з Нацполіцією ми вже запустили у Вінницько-Хутірському округу. Зі свого боку подбали про те, щоб у офіцерів був спецтранспорт та комфортні умови для роботи. За тим самим принципом будемо облаштовувати офіс, який обслуговуватиме населення 4 сіл: Гавришівки, Стадниці, Великих та Малих Крушлинець.

Також такі «шерифські офіси» в перспективі можна було б облаштовувати і в новозбудованих мікрорайонах. Сьогодні під час робочої зустрічі з питань безпекового середовища якраз обговорили, як покращити взаємодію громад з правоохоронними органами.

Безпека – важлива. Освітлені вулиці, камери відеонагляду, безпека на дорогах, ефективна робота правоохоронців. Це все впливає на комфортність життя та імідж міста. Вінниця є одним з найбезпечніших міст України відповідно до опитування IRI. Потрібно працювати далі. З правоохоронцями у нас спільна мета - щоб вінничани та гості міста почували себе у Вінниці спокійно.