Народна депутатка від фракції «Слуга народу» та коханка президента Грузії 2003-2014 років Міхеїла Саакашвілі Єлизавета Ясько розповіла подробиці роману з політиком.

За її словами, жінка знайома з матір’ю та одним із синів Саакашвілі, а стосункам «слуги» та експрезидента – більше року.

Ясько наголосила, що зараз вона єдина жінка у житті Саакашвілі.


Йому 52, їй — 30. Єлизавета Ясько після того, як стало відомо, що Саакашвілі затримали в Тбілісі, виклала в себе на сторінці відео разом із Міхеїлом Саакашвілі, зроблене незадовго до від'їзду того у Грузію. На ньому експрезидент Грузії зізнався про свої стосунки із Ясько. Сама нардепка підтвердила слова коханого: «Ми записали це відео до від‘їзду Михайла до Грузії. Про те, що ми разом. Про те, що любимо один одного та підтримуємо. Любов та боротьба за свою державу — це найблагородніша справа! Я його повністю підтримую. Бо вчинила б так само за Україну», — заявила нардеп.

Нагадаємо, що Саакашвілі обіцяв разом із прихильниками приїхати у Тбілісі. Прибути до грузинської столиці він планував вранці 3 жовтня, на наступний день після муніципальних виборів.

Втім, увечері 1 жовтня прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив про затримання Саакашвілі.

Вже більше 10 днів Саакашвілі голодує у в’язниці. П’є лише воду з медом. Лікар стурбований його здоров‘ям. Під час голодування Саакашвілі схуд більше як на 12 кілограмів.

Хто така ця екстравагантна нардеп Єлізавета Ясько?

У 2019 р. фракція затвердила Ясько на посаду очільниці Комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. До цього його очолював Богдан Яременко. Його за листування з повією, під натиском громадськості, фракція зняла з цієї посади.

30-річна Єлизавета Ясько — колишня студентка МГУ. Випускниця Оксфорду і продюсерка фільму про Крим.

«Єлизавета подавала документи для вступу в три найкращих ВНЗ у світі: Оксфорд, Кембридж і Лондонську школу економіки, вона вибрала Оксфорд. Вона була першою українкою, яка вчилась у цьому вузі.

У 2017-му Ясько потрапила працювати в команду стратегічних комунікацій Адміністрації президента України.

Нещодавно і експерша леді Грузії, дружина Міхеїла Саакашвілі Сандра Рулофс прокоментувала відео з депутаткою «Слуги народу» Єлизаветою Ясько, в якому вона заявила про роман свого чоловіка.

У своєму Facebook 52-річна Рулофс написала, що це стало для неї несподіванкою.

«Міхеїл Саакашвілі є політв’язнем. І як громадянка Грузії я повністю підтримую вимогу його звільнення», — наголосила Сандра.

Вже у в’язниці Саакашвілі подякував Сандрі за прекрасне минуле та публічно зізнався, що теперішнім його коханням є таки Єлизавета Ясько.

Ось такий публічний любовний трикутник розігрався на фоні драми — ув’язнення Саакашвілі у Грузії, де він колись був популярним президентом.

Андрій Власенко