18 жовтня у театрі імені Садовського пройшла гучна прем’єра і єдиний показ у Вінниці комедії «Ідеальний фасон» з улюбленими зірками-легендами: очільником «Маски-шоу» Георгієм Делієвим і відомим КВН-гумористом Євгеном Чепурняком!


Вистава, яку взявся продюсувати епатажний бізнесмен Гарік Корогодський, вперше в Україні поставлена за п’єсою сербського драматурга Володимира Джурджевича і вражає глядача будь-якого віку. Адже вона про міцну чоловічу дружбу, кохання і ревнощі, суперництво і помсту, успіхи і падіння, бізнес і кризу середнього віку та ще величезну кількість актуальних питань сучасності.

– Захоплюючи цікавими поворотами сюжету, комедія «Ідеальний фасон» нагадує про те, що іноді потрібно “випустити пару”, згадати про мрію, і, стріпнувши з неї пил – піддатися пориву! – розповідають організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

За сюжетом, вночі під Новий рік у невеликому приватному ательє зустрічаються кравець Светіслав Шнайдер і місцевий олігарх Марко Мілун. Здається, їх нічого не пов’язує, окрім порваних штанів олігарха, які потрібно негайно зашити, адже він поспішає на вручення високої нагороди. Але, як з’ясовується, тріснути можуть не тільки штани. Тріснути по шву може все життя. І цю діру заштопати значно важче. Особливо, якщо все шито білими нитками…

Софія Копач
Фото Олексія Бойко