Уже декілька тижнів у місті діють обмежувальні заходи у громадському транспорті. З 18 жовтня у трамвай, тролейбус, автобус пускають тільки через передні двері і лише на сидячі місця. Через це чи не на кожній зупинці утворюються величезні черги. Людям по декілька годин доводиться чекати, щоб потрапити у свій автобус чи тролейбус.


- Зранку дочекатися трамвая чи тролейбуса неможливо. За годину раніше виходжу з дому, але все одно не можу сісти у громадський транспорт. Чекаю до останнього, а потім викликаю таксі, щоб не запізнитися на роботу. Добре, якщо не дуже холодно, а коли буде мінус на вулиці, тоді на цій зупинці можна й дуба дати, а не лише на ковід захворіти... Але хіба це бентежить чиновників, які роз’їжджають на своїх авто? - обурюються Валентина Трачук.

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений 😈Black Вінниця😈 (@blacklist_of_vinn)

Відео - "Чорний список Вінниця"

Якщо за 3-4 дні вінничани починають звикати до черг на громадський транспорт, то до хамства та конфліктів, які виникають на цьому грунті, звикнути важко.

- Мені здається, що деякі водії трамваїв-тролейбусів отримують особливе задоволення, коли перед носом пасажирів закривають двері. Лаються, виштовхують з салону, якщо хтось “зайвий” зайшов, - не стримує емоцій Оксана Залізняк.

Чергова сутичка між пасажирами та водіями виникла сьогодні у центрі Вінниці.


Водійка трамвая відмовилася продовжувати маршрут, покинула своє робоче місці, поки «стоячі» пасажири не покинуть салон. Через такий її протест утворився затор...

Вінничани уже готують петицію до міської ради або скасувати такі обмеження, або збільшити кількість громадського транспорту, щоб люди могли безперебійно добиратися на роботу, в навчальні заклади та у справах.

Людмила Поліщук