Відгуки на публікацію «33-го» про «війну за коханця» двох відомих вінничанок, одна з яких очолює департамент облради, побили всі рекорди по відвертості та емоціях серед наших читачів.

Як стало відомо, одна із учасниць скандалу забрала заяву. І пішла на примирення із головою департаменту облради.

Мабуть, вперше на Вінниччині учасниці секс-скандалу оприлюднили кричущі факти, моральні «правила» і подробиці полювання на «папіків» та «депутатіків» серед чиновниць із кабінетів обласної та районної влади… Допукаємо, що й інших структур, де мало за що треба звітувати. А ось займатись «цим» є до фіга часу. Все одно ж зарплата вчасно із бюджету прийде на карточку. Та і відкати багато кому «на карман».

Цей «трикутних» розкрив секрети спілкування серед так званого «гламуру» Вінниці — відомих бізнес-леді, інстаграм-блогерш, модельок на пенсії та чисельних коханок місцевих владних мужів та «багатих Буратіно»…

Ось що пишуть про це «бля…во по-вінницьки» наші читачі:

— Знімали домашнє порно, а тепер його розслідує поліція! Хіба це не анекдот, із якого сміється вся Вінниця? Бо що має розслідувати поліція, якщо хтось слабий на голову чи «слабкий на передок»? Вони ж самі зняли цю «полуничку» та хвалились нею по всій Вінниці? Складається таке враження, що ці люди при посадах та відомих прізвищах думають явно не головою?

Бо тут навіть питання не в їх аморальності, а в тому, як вони потрапили на ці високі посади? В конкурсі «через ліжко»? Чи «папік» привів із собою на роботу чергову «курву»? — пише наш читач Василь Петрович із Вінниці.


— Із цими жінками все зрозуміло — одна розлучена із обл­ради і шукає собі заможного депутата. Інша має бізнес, дуже терплячого чоловіка та блядує по всій Вінниці, аж Інтернет гудить. Але мене більше цікавить цей Вова, в якого кажуть є «поганяло» — Касабланка. Звідки у цього Вовіка стільки сил, грошей та вміння від кращих донжуанів обходити, обдаровувати та встигати знімати порнушку одразу із двома чи трьома не останніми у Вінниці панянками? Тому для мене головний герой цього матеріалу не Оля і не Олена, а саме Касабланка — герой-коханець наших днів, можливо, не визнаний бізнесмен і благодійник року. А може, завдяки поліції чи блогерам він стане ще й режисером року, якщо те відео із любощами стане публічно доступним! — вважає Юлія Стаднюк, наша пос­тійна читачка.

– Коханці, подарунки і секс на трьох — хіба це дивина для наших кабінетних «слуг народу?» Бо лише за останні роки вся громада Вінниччини дізналась про «гарячу» депутатку із Томашполя, яка «зажигала» прямо на роботі із зоотехніком! Чи про голову однієї райадміністрації, який «під­вищував» по кар’єрній драбинці підлеглу так, що їх скліщених виносили до «швидкої» на очах всього райцентру! Чи престаріла голова фракції, якій би онуків няньчити, а її так само «скліщило» із шофером?

Виходить, що цей «бля..» – серіал триває? І все це за наші народні гроші? Бо замість того, щоб отримати нормальну, без хабарів, освіту, вони купили дипломи, посади і думають на роботі не про народ, а як добре поїсти, крепко напитись і трахнути секретарку, розлучену колегу чи відому на всю Вінницю масажистку?.., І так вони живуть та розмножуються роками, поколіннями! І дають приклад своїм дітям, що можна із купленим дипломом стати головним «бля...» району та заглядати під спідниці всій райраді та адміністрації. Пора це «бля...» розігнати під три чорти! — пише в реакцію Микола із Тиврова.


– Одні мене засудять, інші підтримають, але я хочу сказати… Жінка при хорошому чоловікові ніколи не піде шукати собі пригод на другі «90-то»… А в цій історії все просто, банально і показово! Одна із облради шукає собі мільйонера із депутатів, бо бідно жити серед крутих їй вже гидко… Інша, із бізнесу, так загралась в кохання на стороні, що забула про свою сім’ю, дитину, офіційного чоловіка та навіть полізла у порно… Він — третій, та не останній, що зміг їх всіх зачарувати компліментами, закидати квітами, подарунками і вчасно піти… А бідні жінки не можуть повірити, що вся ця казка про «любов на трьох» скінчилась, як красиве кіно… І не повернеться більше ніколи! Цінуйте, що у вас є! Любіть свого чоловіка, а ще більше дитину… І навіть якщо у вас було порно із найкращим коханцем Вінниці, то несіть його не в міліцію. А в архів своїх спогадів про бурхливу молодість. І будьте любимі, мої котики! — переконана вінничанка Анджела із Познані, де вона зараз працює із своїм чоловіком.

– Скільки можна «Олю» брудом поливати? Вона — молодчина, що відстоює свою честь та гідність. Бо як би не було, вона одна із найуспішніших бізнес-вумен міста. Має власний бізнес і неодноразово здобувала титули та визнання. Всі обговорюють її порновідео. Але що тут такого? Вона доросла жінка і може собі це дозволити! Краще б згадали про те, що вона займається благодійністю. Майже рік реалізовує унікальний проєкт для важкохворих людей із синдромом Дауна. Безкоштовно їх навчала та облаштувала спеціальний кабінет для них, щоб вони могли собі хоч якусь копійку заробити. А подивіться тільки на заходи, які відбуваються в місті. Ця «Оля», яку всі брудом поливають, як не спонсор, то партнер. У нас що - багато таких відомих вінничан, котрі здатні підтримувати соціальні ініціативи? — додає Марина Свищук.


– Що у світі коїться? Вони ганьбили одна другу у своїх Інстаграмах. Одна одну повіями називали. І говорили таке, що просто на голову не налазить. Дослівно: «пішла со*ати чужі х*ї». А тепер — найкращі подруги. Вітають одна одну зі святами та коментують фото. Нормально? Та ні, у наших «елітних» вінничан відсутня мораль. Бля*ство та наркотики — все, що треба для щастя? – обурюється Ніна Прокопчук.

— Колись партійні боси казали: «Якщо ти не спиш зі своєю секретаркою, то з нею спить хтось інший. Тоді ти стаєш вразливий, бо про тебе багато знають. Тому це не бл…ство, а частина апаратної роботи». Так воно прижилося у коридорах влади, і стало гарною можливістю утримувати коханку за рахунок бюджету. І якщо подивитися й на деякі теперішні призначення на державні посади, то часто себе ловиш на думці, що цю пусту ляльку ї…е хтось дуже впливовий з вищих владних ешелонів.

Так що всілякі любовні багатогранники у владних кругах вже не така й дивина. Інша річ, що вони стають в дусі часу дурнуватіші та безсоромніші. Бо, на жаль, кожна нова генерація нашої влади, можна сказати, на всіх рівнях, переважно саме так і характеризується. Певно і в суспільстві розмилися якісь моральні орієнтири, якщо пускає до влади таку публіку, – висловлює свою думку Андрій Медвідь.

«Хоча у змаганнях за багатих папіків жінки здавна використовували дуже вишукані прийоми, але, здається, тут уже — перебір. По-старомодному — зловживання владою. Замість того, щоб займатися державними проблемами, пані агресивно вирішує свої власні. Простіше кажучи, користуючись посадою, вважай, публічно займається тим самим бл…дством. Ще й у гіршому, збоченому вигляді.

Це не додає авторитету владі, бо люди починають думати, що там так роблять всі. Тому, здається, буде найкраще відправити цю жіночку подалі від владних органів. Нехай вона собі десь в приватному порядку дбає про задоволення всіх своїх органів і фізіологічно, і матеріально… Але не за рахунок платників податків та репутації облради».

Василь Григорович, вінничанин

Від редакції. Шановні читачі! Ми довго проходили повз шокуючі подробиці приватного життя наших керівників. Ми і ви були делікатними та великодушними. Але ця наша доброта та делікатність виростила в коридорах влади справжніх монстрів та моральних збоченців. Той схиблений на секс-домаганнях молоденьких підлеглих, той, батько трьох дітей, купує квартири за відмиті кошти для утриманок та стає керівником департаменту, бо її сестра утримує елітний бордель для нардепів і т. п. Цього більше терпіти не можна, і про таке треба казати, бо якщо публічна людина дволика і її поведінка не відповідає морально-етичним нормам, то вона насправді така в усьому, просто гарно вміє маскуватись.

Тому ми започаткували в газеті постійну рубрику «Шокуючі факти із життя високопосадовців». Запа­м'ятайте: для журналістів незручних тем не має бути, як і у вас запитань до тих, кого ми утримуємо на свої податки. Тому повідомляйте нам і «про це».