Вона із Калинівки. Переможниця отримала корону за 3 млн. доларів і поїде на конкурс «Міс Світу». Це вже друга Міс Украіни із Вінниччини.
Ще одна вінничанка Ольга Шамрай також супер фіналістка конкурсу. Це вперше дві вінничанки у суперфіналі «Міс Украіна».
Ми вже писали про те, що участь в цьому конкурсі братимуть аж 3 дівчини із Вінницької області.
І ось сенсація – дівчина із Калинівки, Олександра Яремчук, стала Міс Україна.

21 жовтня у столиці України відбувся цей розкішний конкурс краси “Міс Україна” 2021. З-поміж 25 красунь-фіналісток журі обрало ту єдину, якій судилося носити звання “Міс Україна”. Цю найвродливішу українку звуть Олександра Яремчук.

Конкурс “Міс Україна” організатори проводять ще з 1991 року. Під час цьогорічної підготовки до конкурсу, керівники шоу обирали серед кілька тисяч анкет дівчат. Окрім цього, кастинги проходили у Львові, Одесі, Харкові та Києві. Однак найбільше “зачепила” журі конкурсантка Олександра Яремчук.

Переможниця отримала дорогоцінну корону вартістю 3 мільйони доларів, яку для конкурсу виготовив ювелір Джейкоб Арабо. На головній прикрасі з білого золота з дорогоцінними каменями – 27 сапфірів та 1250 діамантів.
Вели конкурс краси співак Володимир Дантес, актор Тарас Цимбалюк, Тимур Мірошниченко та хореограф Влад Яма.

Важливо, що Олександра Яремчук презентує Україну на міжнародному конкурсі краси Miss World в Пуерто-Ріко. Він відбудеться цього року у грудні.

Цікаво, що цього року умови конкурсу змінилися та стали більш жорсткими. Учасниці повинні не мати татуювань, збільшених губ, імплантів, нарощеного волосся й не надавати ескорт-послуг. Через ці зміни, як не дивно, організаторам було важко знайти учасниць.
Бо про те, що не штучного у наших дівчат вже немає майже нічого, говорять всюди. І надуті ін’єкціями губи тепер в тренді.
А ось Олександра стверджує, що вона не має нічого штучного. Та ось її чорний відвертий купальник вже викликав цілу бурю емоцій в Інтернеті. Ми ще раніше публікували це фото.

22-річна Олександра Яремчук, хоча виросла в Калинівці, що у Вінницькій області, зараз проживає в Києві.
У дитинстві Олександра мріяла про професію акторки та перукарки. Однак здобула вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент» у Київському економічному університеті.
Дівчина 10 років в Україні та за кордоном професійно займалася танцями. Серед її хобі – психологія та спорт.
Олександра Яремчук стверджує, що ніколи не вдавалась до ін’єкції краси, та навіть не планує робити такі процедури щонайменше 5 років.
Хто її батьки та коханий. Хто забезпечує їй розкішне життя – читайте в газеті «33-й канал».
Інша вінничанка стала також фіналісткою Міс України
Ось що повідомила про себе Ольга Шамрай:
– Я захоплююся вивченням мов, вільно володію 4 і ще додатково вчу німецьку. Навчалася і жила в Польщі, але повернулася в Україну.

Ольга Шамрай

Останніх півроку працювала моделлю в Індонезії і там же займалася благодійністю і очищенням пляжів від сміття, захищаю навколишнє середовище. Останнім часом дуже захопилася дайвінгом і навіть отримала свій перший сертифікат. Їй 24 роки

Андрій Власенко