Переможниця отримала дорогоцінну корону вартістю 3 мільйони доларів, яку для конкурсу виготовив ювелір Джейкоб Арабо.

На головній прикрасі з білого золота з дорого­цінними каменями – 27 сапфірів та 1250 діамантів. Вели конкурс краси співак Володимир Дантес, актор Тарас Цимбалюк, Тимур Мірошниченко та хореограф Влад Яма. Важливо, що Олександра Яремчук презентує Україну на міжнародному конкурсі краси Miss World у Пуерто-Рико. Він відбудеться цього року у грудні. Серед її хобі – психологія та спорт. Олександра Яремчук стверджує, що ніколи не вдавалась до ін’єкцій краси та навіть не планує робити такі процедури щонайменше 5 років.


Ми вже писали про те, що участь у цьому конкурсі братимуть аж 3 дівчини із Вінницької області. І ось сенсація – кали­нівчанка Олександра Яремчук стала «Міс Україна». 21 жовтня у столиці України відбувся цей розкішний конкурс краси «Міс Україна-2021». З-поміж 25 красунь-фіналісток журі обрало ту єдину, якій судилося носити звання «Міс Україна». Цю найвродливішу українку звуть Олександра Яремчук.

Відразу після перемоги у конкурсі Олександра — «Міс Україна-2021» — дала ексклюзивне інтерв`ю «33-му».

22-річна красуня зізналась, що боялась програти у конкурсі. Конкуренція була шалена, бо лише із Вінниччини 6 конкурсанток.

– Як вирішила взяти участь у конкурсі?

– Зізнаюсь, що це рішення було дуже зваженим. Адже 3 роки поспіль мені писали кастинг-менеджери і запрошували на кастинг «Міс Україна», але щоразу я знаходила причини для відмови. Але в цьому році, коли розпочався COVID-19 і було багато вільного часу, мені знову написав менеджер і запросив на кастинг. Я довго вагалась, але вирішила не витрачати час даремно під час пандемії!

Подала заявку на офіційному сайті, мене запросили на кастинг до офісу комітету «Міс України».

Серед 25 учасниць 6 вінничанок. Це вперше за всю історію конкурсу

– Це твій перший конкурс краси? Чи вже була конкуренція між учасницями?

– Це мій перший досвід у конкурсах краси. Насправді цього року було 6 дівчат із Вінниці. Раніше ми не були знайомі, але в таборі всі товаришували і були в гарних стосунках. Ми підтримували одна одну, але, звісно ж, конкуренція була, і в кожної дівчини були свої мета та пріоритети.

– Як готувались до фіналу конкурсу?

– Ми пройшли декілька етапів кастингу, і після того як презентували 25 учасниць конкурсу, розпочалась інтенсивна підготовка. Ми заселилися на 10 днів у закритий підготовчий табір, де займалися двічі на день спортом, щодня тренування з хореографії, правильно харчувалися та відвідували безліч різних інформативних майстер-класів.

– Кожна учасниця реалізовувала благодійний проєкт. Що робила ти?

— Мій благодійний проєкт я реалізувала в рідному місті. Це містечко Калинівка у Вінницькій області. Я працювала із пологовим будинком №2. Вирішила створити більш якісні умови перебування для вагітних жінок — встановила кондиціонери для охолодження, зволоження та обігріву. Поспілкувавшись із головним лікарем, зрозуміла, як гостро стоїть проблема, адже корпус розташований на сонячному боці. Сьогодні — це актуальна проблема. Свої зусилля направила на підтримку та комфорт жінок, здоров’я новонароджених дітей.

Грандіозне шоу пройшло у Києві із найвідомішими зірками

– Хто твої батьки? Чи спілкуєшся із рідними?

— Дуже люблю та поважаю свою родину. Це моя підтримка та опора.

Я виросла в щасливій сім`ї з чудовими батьками, сімейними традиціями. Мама працює в Інтертелекомі — оператор зв’язку, тато — у банківській сфері.

– Де ти навчалась?

– Я навчалась в Київському національному економічному університеті ім. В.Гетьмана за спеціальністю «Менеджмент бізнес організації». На даний момент не працюю за спеціальністю. В моїх планах — вступ до університету Європи на ма­гістратуру.

– Чи є у тебе коханий?

– Так, моє серце зайняте, але своє особисте життя я не обговорюю. Цей титул допоможе мені реалізувати себе. Звання «Міс Україна» — це можливість допомагати іншим. Це серйозна відповідальність та мотивація для самовдосконалення. Чим більшу відповідальність ти береш на себе, тим сильнішим стаєш. Бажаю всім дівчаткам вірити в себе, навчатись, здобувати вищу освіту, розвивати свої таланти та прагнути досконалості.

Конкурс «Міс Україна» органі­затори проводять ще з 1991 року. Під час цьогорічної підготовки до конкурсу керівники шоу обирали серед кількох тисяч анкет дівчат. Окрім цього, кастинги проходили у Львові, Одесі, Харкові та Києві. Однак найбільше «зачепила» журі конкурсантка Олександра Яремчук.

Софія Копач