– Мій рідний край – моя Бершадщина! Не зважаючи на традиційні спротив і протидію всім добрим справам з боку місцевої влади, в тому числі протидію особисто з боку міського голови Віталія Драгана, який не лінувався підписувати численні незаконні за своїм змістом відписки, я з честю виконав свою обіцянку війтівчанам та спорудив за власні кошти сучасну автобусну зупинку в центрі с. Війтівка, в районі магазину «Надія», розташованого в с. Війтівка Гайсинського району Вінницької області по вул. Соборній.

Саме в центрі мальовничого с. Війтівка нині маємо нову, сучасну автобусну зупинку, де війтівчани та гості села зможуть безпечно та комфортно очікувати автобусний транспорт у будь-яку погоду, – повідомив у соцмережі колишній депутат обласної ради Володимир Зарічанський.


- Сучасна зупинка в рідній Війтівці прославлятиме і популяризуватиме серед земляків-війтівчан та гостей с. Війтівки найчарівнішу у світі красу Бершадського краю, його неповторні краєвиди та визначні пам’ятки населених пунктів Бершадщини, які чарують око та зігрівають серце й зображені на світлинах всередині автобусної зупинки. Зокрема це: парк відпочинку - в с.Флорине, храм святого великомученика Димитрія - в с. Лугова, центр села та став - в с. Голдашівка, Макарове джерело в урочищі Сабадашівського яру - у с. Сумівка, залізнична станція Генріхівка - в с. Красносілці, водоспад - в с. Шумилів, пам’ятник Великому Кобзарю - в с. Війтівка та ін.

Коли я думаю про свій улюблений рідний край, мені хочеться зробити його ще кращим. Я хочу прищепити таку ж любов всім, хто вважає його своєю батьківщиною. Мені хотілося, щоб кожний мешканець нашого краю усвідомлював, що ця земля - це наша маленька батьківщина. Тому якщо ми про неї не подбаємо, то не подбає ніхто. І саме наше краще майбутнє залежить від кожного з нас!