Резонансна новина про викреслення із санкційного списку РНБО відомого «авторитета» із Вінниці Самвела Московського стала сенсацією.

Бо, за однією із версій, «за виправлення помилок в прізвищах 108 «авторитетів» та «злодіїв у законі» заплатили…

Тому ситуацію із Самвелом Манукяном, який багато років жив у Вінниці та одружений із вінничанкою, ми попросили прокоментувати поліцію Він­ниччини. Адже саме наша по­ліція  затримувала його та збирала «досьє» в РНБО на Звіра, як ще називають Самвела друзі із певних кіл…

– Манукян Самвел Зограбович, 1964 р.н., не викреслений із санкційних спис­ків РНБО! І будь-яка інформація про можливість його повернення в Україну не від­повідає дійс­ності, — зазначив заступник начальника ГУНП Він­нич­чини Олександр Остроглядов.


Водночас залишається фактом допущення орфогра­фічних помилок в алітерації імен та прізвищ у санк­ційних списках РНБО. Нині всі помилки виправлені, та рішення Ради національної безпеки й оборони залишається в силі по так званих «авторитетах» і «злодіях в законі», які певний час здійснювали свій злочинний вплив на  криміногенну ситуацію в нашій країні.

По громадянину Вірменії Самвелу Манукяну скасовано посвідку на його тимчасове право на проживання в Україні… Бо активна оперативна розробка по цій особі була здійснена ще до запровадження санкцій РНБО.

Нагадаємо, що 24 травня цього року Самвел Манукян після відпочинку в Єгипті із дружиною не зміг потрапити в Україну на підставі скасування посвідки на тимчасове проживання. Тому він у Молдові більше місяця чекав вирішення свого питання на повернення до Він­ниці. Але після оприлюднення санкцій РНБО, де в списку «авторитетів» є одразу 5 Манукянів, «він­ничанин» Самвел Московський, за інформацією оперативників, поїхав до рідної Вір­менії.

Повний текст інтерв’ю про розслідування найгучніших злочинів на Вінниччині, «банди» гастролерів та наркотичні «синдикати» із заступником начальника ГУНП Вінниччини Олександром Остроглядовим читайте в наступному номері «33-го каналу».

Сергій Годун

Коли верстався номер газети, лідер фракції «Слуга народу» у ВР Давид Арахамія заявив, що помилки у списку РНБО були не випадкові. За них платили правоохоронцям від 100 до 300 тисяч доларів. Далі буде.