Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Дві довгокосі сестрички

Євгенія Кормільцева ходить у 3 клас Вінницької школи №23. 8-річна красуня полюбляє виліплювати різні фігурки із пластиліну. У її колекції вже є фігурки звірів та ляльок. У школі старанно навчається, але і дома допомагає матусі з домашніми справами. Іноді навіть готує їсти разом зі своєю мамою та меншою сестричкою.

Валерія Кормільцева ходить у 2 клас Вінницької школи №23. Довговолоса 7-річна Рапунцель полюбляє робити різні зачіски та створювати модні образи вже у своєму юному віці. Її улюблена модель — мама Юля. У вільний від навчання час Лера грається із друзями, проводить час зі своєю сестричкою. Разом вони люблять готувати домашні смаколики та допомагати мамі по господарству.

– Волосся дівчатка миють лише шампунями із трав`яними інгредієнтами. А на ніч завжди заплітаємо косички. Ще бабусі розповідали, що це хороший спосіб відростити довге волосся. Ми слідуємо справжнім українським традиціям, бо знаємо, що довга коса — окраса будь-якої дівчини, — розповідає мама Юлія Кормільцева.

 Софія Копач