Згідно з попередніми результатами виборів голови в Уланівській ОТГ  на Вінниччині  31 жовтня, найбільше голосів набрав секретар цієї ради Олександр Гоцуляк. Це були позачергові вибори на посаду  голови, де у фінал вийшли 5 кандидатів. Адже минулого року несподівано помер Олександр Крученюк – тодішній голова ОТГ і тепер його посаду отримав на виборах від земляків інший Олександр – 31-річний уродженець  Тульчина, який нині мешкає   селі Стрижавка Вінницького району. У переможця вища освіта  і він працює секретарем Уланівської сільської ради. На вибори йшов від політичної партії “Українська стратегія Гройсмана». Тепер депутати цієї ради мають обрати собі нового секретаря…

Голосування в цій ОТГ йшло на 36 дільницях, і майже 70% голосів за попереднім підрахунком набрав саме Олександр Гоцуляк.

В його декларації за минулий рік журналісти знайшли  будинок  площею 173 кв. м та земельну ділянку 2 500 кв. м у с. Гавришівка Вінницького району. А також землю – 20 000 кв. м у с. Михайлівка Тульчинського району. Також на ньому зареєстрований легковий автомобіль HONDA ACCORD, 2015 року.

Доходи. Заробітна плата, отримана за основним місцем роботи: Вінницький апеляційний суд — 33 345 грн, СТОВ “Відродження-2008” — 105 000 грн. Дохід від надання майна в оренду — ФГ “Родина В” — 7 665 грн, благодійна, у тому числі гуманітарна допомога, — 2930 грн (ФГ “Родина В”).

В Уланівській громаді на ці перевибори було зареєстровано 11 598 виборців та 5  кандидатів на  вибори голови громади:

1.Гладкий Петро Анатолійович — самовисуванець;

2.Гоцуляк Олександр Васильович — політична партія “Українська стратегія Гройсмана”;

3.Грамарчук Михайло Васильович — самовисуванець;

4.Мироненко Леонід Михайлович — самовисуванець.

5.Юрій Фаринюк, свою кандидатуру зняв.

Із 11 598 виборців проголосували 6200 виборців, що становить явку – 53% від усіх жителів громади. Порушень під час виборчого процесу зафіксовано не було.

Нагадаємо, що 31 жовтня в Уланівській територіальній громаді вибирали голову після рішення парламенту, який ухвалив провести вибори голови ОТГ  після раптової очільника громади Олександра Крученюка.