Як не парадоксально, але ця історія має сенсаційне продовження. Бо виявилось, що коханець зваблював бізнес-леді і записував на відео їхній “секс”, щоб шантажувати її. Бо Юлія знала на іншу його коханку “кримінальний компромат”?

Як стало відомо нашим журналістам, по даній справі відкрили кримінальне провадження – розповсюдження порнографічних відео. Справа рухається не проти бізнес-леді, а проти посадовиці та альфонса Касабланки, до якого вже приїхала дружина з Італії. Вона шокована його витівками та авантюрами. Адже весь цей час працювала прибиральницею та доглядала літніх людей в Італії. Заробляла кошти коханому на операцію. Нібито у нього сердечні збої, ліків потребує – повідомляють читачі «33-го”.

– А він ось що тут виробляв! То в нього дійсно “сердечні бої”! Але є ще одна хвороба – “слабкість на передок”. Совісті він не має. Вона працює важко, а він як кролик…


Наші журналісти отримали сотні відгуків про фігурантів цієї любовної історії. Та найбільше всім спокою не дає героїня «Ольга». Відкриваємо імена та нові сенсаційні подробиці цієї справи. Бізнесвумен “Ольга”, якій з етичних міркувань ми змінили ім'я, це власниця елітного масажного салону Юлія.

Жінка має титули та відзнаки за всі роки своєї праці. Чому насправді розгорівся скандал навколо двох жінок та їхнього колишнього коханця – Юлія ексклюзивно розповіла для «33-го».

Юлія переконує, що коханець Касабланка, в якого дружина перебувала на заробітках у Італії, записував їхній інтим на телефон, щоб шантажувати

– Ця скандальна історія подається в соцмережах так, немовби це особисті розборки двох відомих вінничанок. І зроблено це, аби ніхто не дізнався правду. Але це не так. І я мовчати більше не буду.

Я мимоволі стала свідком засекречених афер посадовиці. Вона за допомогою цього альфонса заволоділа інтимним відео, яке він знімав без мого відома, щоб мене шантажувати. Скоріше за все, вони були у змові. Він увійшов до мене в довіру, хоча й зливав мені так само дані про свою колишню коханку, цю посадовицю.

І коли у нас сталась близькість, таємно її зняв. І віддав для шантажу, уже мене, тій посадовиці Олені. Бо я знала про її афери. Як вона залучала безробітних осіб до ведення чорної бухгалтерії. Це було не що інше, як відмивання грошей державного бюджету. Оформляла фік­тивне громадянство жителям інших країн, – заявляє Юлія.


– Я публічна особа, ніколи б не дозволила собі виносити особисте на показ. Та тут вже зовсім інше. Жінка – посадовиця увірвалась до мене в салон. Разом із Романом, котрий постійно переховується від поліції, лише нещодавно вийшов із тюрми. Вона продемонструвала мені це відео. І сказала, щоб я мовчала про її афери та схеми. Інакше покаже його всій Вінниці. Зізнаюсь, була просто шокована. Адже і гадки не мала, що колишній коханець знімав наші пристрасті на телефон. І мова тут не про боротьбу за коханця, а про владу і народ. Адже Олена не на жарт злякалась, що розповім її секрети правоохоронцям та посадовцям. І як такі люди потрапляють у найвищі владні кабінети?!

– Чим більше вникаєш у цей скандал, тим ширше випливає ганебна роль коханця-альфонса. Парадокс: дружина, щоб йому заробити на лікування кошти, їде в Італію і підтирає там “зади” старикам, вичищає туалети, як повідомляють читачі, а Володя-Касабланка тут он як підло гусарить. Якщо його дружина на заробітках, то який бізнесмен?

– Навіть звучить смішно, що дехто його видає за бізнесмена. Він альфонс. Чоловік живе за рахунок своєї дружини, яка на заробітках в Італії. Вона доглядає за старими хворими людьми. Володя казав їй, що має проблеми із серцем. І зараз потрібна операція. Вона ж щиро кохала та вірила. Тому і працювала без відпочинку, щоб допомогти йому. Той Володя живе у будинку батька дружини, бо сам із Чернівецької області. Працював там у поліції, але його звільнили. Та ще змусили виїхати. Адже на ньому вже «клейма» не було де ставити. А тут ось розійшовся!

Той самий фігурант скандалу Володя, якого називають Касабланкою

– Як ти стала свідком секретних авантюр посадовиці?

– Я ніколи не цікавилась її життям. Та коли Володя був поруч зі мною, вона постійно йому телефонувала. Він ставив на гучномовець розмову. І я чула все. Починаючи від фіктивних документів у кулуарах влади до купування громадянства. Тим паче, він сам скидав мені скріни – фотофакти її повідомлень. Я зберегла. Тому зараз маю докази і не зупинюсь, поки представниця влади не відповість за скоєні злочини. Адже це стосується не лише мене, а і жителів всієї Вінницької області.

– Наразі ти працюєш із трьома юристами. Які позиції відстоюєте?

– Порушено кримінальне провадження через розповсюдження порнографії. І скоро буде суд над посадовицею Оленою та її екскоханим Касабланкою. Від­стоюю свою честь, гідність та ділову репутацію. Адже, до всього, ще й задіяли блогерів. Одна родичка посадовиці прийшла погрожувати мені. Інша паскудила мене, бо я не захотіла бачити у себе таку безплатну клієнтку.


– Чому ти вирішила покинути конкурс “Місіс Вінниця”?

– Зізнаюсь чесно: я не прихильниця подібних конкурсів. Та пішла туди лише з метою залучити до благодійності більшу кількість людей. Я заплатила за участь. А це 18 000 гривень. Та за декілька днів мені зателефонувала організаторка – колишня “Міс Вінниця” – і сказала: – Юля, тут таке про тебе розказали, що на корону “Місіс” ти претендувати не можеш. Але, якщо хочеш, ставай спонсором проєкту на ту суму, що ти дала.

Звісно, таке чути дуже образливо. Адже я навіть і уявити не могла, про що вона говорить та звідки в неї така інформація. Але, як бачите, обпаскудити в Інтернеті — раз плюнути.

Свій бізнес я веду прозоро. Займаюсь благодійністю, бо хочу допомагати людям. Більше року триває проєкт. Я навчаю людей із особливими потребами технікам масажу. Виділила їм кабінет та місце для роботи, щоб вони могли реалізувати себе в житті. Боятись немає чого, бо прийшла заробляти та сплачувати податки у нашу державу. Та хто б міг подумати, що із наших з вами податків ось такі посадовиці отримують зарплатню, їздять на «Тойотах» та ходять у «Версачі». А потім із «братками» приїздять погрожувати, щоб їхні схеми дерибану не були розкриті.

Спілкувалась Софія Копач

Від редакції. Шановні читачі! Ми довго проходили повз шокуючі подробиці приватного життя наших керівників. Ми і ви були делікатними та великодушними. Але ці наші доброта та делікатність виростили в коридорах влади справжніх монстрів та моральних збоченців. Той схиблений на секс-домаганнях молоденьких підлеглих. Інший, батько трьох дітей, купує квартири за відмиті кошти для утриманок. Та стає керівником департаменту, бо її сестра утримує елітний бордель для нардепів і т.п. Цього більше терпіти не можна. І про таке треба казати. Бо якщо пуб­ліч­на людина дволика і її пове­дінка не відповідає морально-етичним нормам, то вона насправді така в усьому. Просто гарно вміє маскуватись.

Ми започаткували в газеті постійну рубрику «Шокуючі факти із життя високопосадовців». Запа­м'ятайте: для журналістів незручних тем не має бути, як і у вас запитань до тих, кого ми утримуємо на свої податки. Тому повідомляйте нам і «про це».