– Пишаємося нашою випускницею !!! Браво, Ольга!!!, – сотні ось таких коментарів з’явились одразу після сенсаційного виступу оперної діви – вінничанки Ольги Поліщук в 4-му випуску телешоу «Україна має талант».

І справді космічний образ, унікальний голос та футуристична лазерна арфа від випускниці Вінницького педагогічного університету стали відкриттям сезону  2021-го року!

Тому судді «Таланту» Сергій Притула та Руслана Лижичко були не просто вражені виступом оперної діви Ольги, а буквально відкрили очі на головний хіт вінничанки – пісню, яка є фоном та заставкою для багатьох світових програм та проектів. Зокрема спів Ольги звучить, як візитівка у програмі Каті Осадчої…

– Спів став моєю професією і творчістю  я заробляю собі на життя! А коли під час презентацій чи інших заходів я починаю співати свою найвідомішу пісню, то всі буквально встають і питають: «То це ви авторка цього хіта? Боже, які таланти живуть і творять в Україні!, – розповіла Ольга під час шоу.  – Багато разів мене запрошували за кордон, але я хочу жити в Україні. І робити тут краще життя і настрій для кожного. Справді, я автор слів та музики цієї композиції, яка прославляє нашу Україну та Вінницю на весь світ.

Цікаво,що під час шоу на лазерній арфі спробувала зіграти Руслана. А унікальне  шоу від Олі та її чарівний голос  стали перепусткою в наступний раунд  шоу «Україна має талант».


А відомий вінницький співак та композитор Ігор Юрковський згадав, що саме Оля Поліщук була першою  виконавицею його пісні «Повернися соловейко»!  Ось такі маємо таланти!

Сергій Годун